Veckans Yey och Veckans Nay – MTB-läger och att bemästra allt

20 maj, 2018

Veckans Yey – MTB-läger

Jag har haft en så himla bra helg på Öland. Hängt med ett awesome gäng tjejer och lärt mig cykla Mountainbike. Elna Dahlstrand som jag träffade i Åre höll som bekant lägret och gjorde ett grymt jobb. Precis lagom nivå där man pushar sina gränser, men ändå känner sig trygg nog att hänga på.

Jag tycker också att lägret var väldigt lyckat för att vara ”tjej-camp” från både Elnas och Ekerums sida. Jag tycker att det finns tendenser att tjej-läger alltid blir bubbel, sallader och överdrivet snällt. Nu påverkade nog även klientelet på gänget tjejer som var där stämningen, men det var yoga, pizza-buffé, pepp-talk och branta backar. En härligt mix helt enkelt. Alldeles lagom snällt och kaxigt.

Det kommer såklart mer om MTB-lägret i veckan. Men for now – Yey!

MTB-läger

Veckans Nay – att bemästra allt

Veckan har mest varit riktigt bra. Fullt blås, resor och både nytta och nöje. Det negativa är återigen det där med att ha tid och viljan att bemästra allt. Jag har en beställning på trycksaker som ska iväg på jobbet och den tar sån tid. Indesign lärde jag ju mig rätt bra för något år sedan. Men att sedan ha att göra med tryckerier som vill ha sina inställningar och dessutom försöka göra dessa på ärvda, finska originalfiler är då inte det lättaste. Samtidigt vill jag leverera video, som behöver korras. Helst skulle jag vilja klippa en video själv också – men då måste jag lära mig premiere pro ordentligt först. Sen ska det ut relevanta social media uppdateringar och hemsidan ska uppdateras.

Dessutom ska det skrivas blogginlägg och postas på social media för Daysbyju (vilket jag ju såklart tycker är superkul – men det tar ändå av fritiden). Det är också snart dags för gradering till gult bälte i Jujutsu, gitarrstämmaren behöver nytt batteri, gräsmattan ska klippas, balkongräcket måste byggas färdig och just det – det är ju Å-loppet på lördag och motorcykeln borde få lite luft med. För att bara nämna några saker som är på G.

Jag älskar ju när det händer saker (go figure!) men ibland hade det varit tacksamt att bara vara insnöad på en grej. Men hur kul är det?!

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply pilla 21 maj, 2018 at 15:23

  Exakt! det ska hända massor hela tiden. Kan någon ge dygnet fler timmar. Du får inte lägga ner bloggen. Det är alldeles lagom med inlägg så man hinner läsa.

  • Reply Julia 21 maj, 2018 at 22:11

   Tack Pilla! Vad glad jag blir! :) Den ska inte läggas ned – I promise!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.