Veckans Yey och Veckans Nay – Harmonisk och avsaknad av skidsemester

11 mars, 2018

Veckans Yey – Harmonisk

Harmonisk är troligtvis ett ord som jag inte använt… typ någonsin. Men den här veckan känner jag mig faktiskt så. Harmonisk. Det är mycket på jobbet så jag känner mig aktiverad. Det är lagom utmanande, så jag känner att jag har huvudet över vattnet. Det är snö ute – lovely. Jag har hunnit med 4 träningspass och en långpromenad, samt målning i huset. Jag har lagat nyttig mat, bakat kakor till samfällighetsmötet och tyckt en pizza den här veckan. Jag har haft egentid, mystid och träffat familjen. Balans liksom.

Just därför, denna söndag, känner jag mig harmonisk. Jag dricker en kopp kaffe och skriver på det här blogginlägget i min favoritfåtölj. Inga wow-moments. Bara en just-nu-känsla som jag andas in och tar med mig till nästa vecka.

Veckans Yey - Harmonisk

Vem blir inte harmoniska av att kick-starta dagen med en lyxig frukost?

Veckans Nay – avsaknad av skidsemester

Återigen sitter jag här söndagkväll och känner mig rätt lyckligt lottad när jag liksom inte riktigt kan komma på något sugit som hänt den här veckan. Jag tror jag har blivit bättre på att acceptera och gå vidare. Såklart inte varje dag är guld och gröna skogar. Men det är det som man lägger fokus på som spelar roll i längden.

Så veckans nay får helt enkelt vara det jag saknar. Tid att boka in en skidsemester. Förra året hann jag och Daniel med en tripp denna helg. Nu har vi haft andra planer både denna helg, nästa helg och sen kommer påsken och då vill man liksom inte vara i fjällen tillsammans med 10 000 andra personer. Sen är det mitten av april och snön börjar så sakta försvinna. Livspusslet går liksom inte riktigt ihop som jag vill med andra planer och fjällsemester. Men jag hoppas trots det att vi ska kunna få in åtminstone någon dag åkning, om det så ska var i en liten lokal backe. Man måste stå på brädan minst en gång varje år. Så det så! Lite snowbike hade å andra sidan inte heller suttit helt fel!

Den där klassiska Svensson-veckan i fjällen känns just nu väldigt lockande. Snö, varm choklad, blöta termobyxor, underställ och afterski <3

Veckans Nay - avsaknad av skidsemester

Men det är rätt snöigt och fint ute!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.