Altered Carbon – värd att se

16 mars, 2018

För en gångs skull så var jag med när serien började visas och har nu sett klart Altered Carbon med bland annat Joel Kinnaman. Sen jag började få mer tid hemma igen, efter att jag inte behöver pendla varje dag till Stockholm, så har jag hittat tillbaka till lite serietittande. Att lägga en timme då och då är faktiskt rätt avkopplande.

Det är en Sci-Fi serie som faller helt i min smak. Action, framtiden och massa saker som inte kan ”hända på riktigt”. (Tydlig beskrivning eller hur!).

Att göra någonslags förklaring här om vad den handlar om verkar waist of time eftersom den som blev intresserad troligen redan Googlat upp trailern. Annars kan du se trailern till Altered Carbon här.

By Source (WP:NFCC#4), Fair use

Hunk-crew

Brad Pitt och Tom Cruise har ju legat högt upp på listan över snygga skådespelare. Men Joel Kinnaman, som spelar huvudrollen i Altered Carbon, är fasiken Sveriges svar på dessa män . Han kan helt klart ärva Hunk-ligan från de andra två, som ja, kanske får inse att det är dags att ta ett kliv ner och pensionera sig från den. Sen kan vi ju slänga in Skarsgård på den där listan också när vi ändå håller på. Som för övrigt inte synts till så mycket på sistone!

Om du däckar i förkylning under våren kan jag ju rekommendera att inta soffläge med Altered Carbon. Eller varför inte passa på att dricka thé och mysa i soffan medans det fortfarande är legitimt att skylla på att det är kallt ute?! Kanske redan i helgen?

Vilka andra bra serier borde jag se?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.