Veckans Yey och veckan Nay

21 maj, 2017

Återigen en sådan där vecka där veckans yey är ett svårt val. Sådan lyx! Det har blivit sommar, typ – hur bra är inte det? Jag har haft kortbyxor på mig och bränt mig på näsan redan förra helgen.  Årets Maskin Expo har gått av stapeln med jobbet och vädret var raka motsatsen mot förra året. Då var det brutalt ösregn i tre dagar. Nu var det supervarmt och fint och mycket folk. Värmer en marknadschefs hjärta.

Veckans Yey – Trädgårdsfix

Men veckans Yey går ändå till trädgårdspyssel med mamma. Som nog ingen missat vid det här laget så är mina gröna fingrar typ ej existerande. Men däremot har jag en mamma som är grym på det där med blommor och har en bra känsla för vad som är snyggt. Så vi bestämde redan i höstas att till våren skulle vi fixa till i trädgården.

I mitt tycke hade nämligen de förra ägarna satt ut växter på flera suspekta platser. Pioner mitt i gräsmatttan liksom? Så nu har vi fixat till det mer efter mitt tycke och smak (och mammas då såklart.) Trodde aldrig någonsin att jag skulle tycka det var kul att ”påta i trädgården” men efter massa timmar bakom en skärm i veckorna var det härligt att få vara ute i friska luften. Den här helgen var det också rätt tungt kroppsarbete med 12 säckar jord som skulle ut, massa grävande, släpande, krattande och hackande. Bra sätt att umgås också – när man faktiskt gör något vettigt tillsammans.

Det är ju verkligen inte klart i trädgården, men det är grymt mycket bättre än innan helgen. Tack mamma!

Veckans Yey - Trädgårdsfix

Veckans Nay – Parkeringsskador

Alltså folk som kör som krattor och inte ens kan stå för det! Tredje gången jag fått parkeringsskador på bilar utan att folk kan ge sig tillkänna! Kom ut från affären idag och såg att bakdelen på bilen blivit repad. Försäkringarna gäller ju – men så tråkigt onödigt mycket bök. Vill folk åka dit för smitning? Repar man en bil märker man ju det!

Så veckans Nay – parkeringsskador och dumma smitare.

Veckans Nay - Parkeringsskador

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.