Sommaren var en bra dag i år!

18 maj, 2017

Boom där kom sommaren! I alla fall för en stund. Därför gäller det att utnyttja de fina dagarna, för som en av de bättre citaten säger ”Sommaren var en bra dag i år!”. Svensk sommar i ett nötskal, inte sant?

Så efter jobbet blev det en promenad inne i Strängnäs, runt hamnen och förbi alla gröna gräsmattor. När blev björkarna sådär über gröna? Nu har det hänt i alla fall! Härligt att gå promenad när solen värmer benen!

Sen passade vi på att torsdagslyxa på restaurang Riva nere i hamnen.

Untitled

Vi lyckades i alla fall fånga solen en stund, innan den gick ner bakom trätopparna. Uteserveringspremiär var ju inte helt fel sätt att avrunda torsdagen på. Favoriten Ceasarsallad kändes som ett bra dag en solig Maj-dag. Mums!

Imorgon hoppas jag på samma fina väder, för då ska jag hänga med jobbet på Maskin Expo-mässan ute på ett fält vid Arlanda. Förra året var det sämsta möjliga väder – ösregn och tokblåst i tre dagar. I år har de lovat fint väder och än så länge ser det lovande ut. I morse när det dugga och var sjukt grått utbrast jag ”Men det skulle ju inte regna idag!!” #livetsommarknadschef . Get your priorities straight liksom!

I helgen kommer mamma hit hem och ska hjälpa till i trädgården. Mina gröna fingrar är som bekant inte speciellt gröna till och en villatomt behöver lite kärlek. Jord, omplantering och nyplantering står på agendan!

Hur tog du tillvara på den första sommardagen – eller har du redan tjuvstartat?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.