Utomlandsträning

26 juni, 2015

#30dagarijuni

Ja alltså med utomlandsträning förutsätter jag att det menas semesterträning. För jag har ju faktiskt bott utomlands en del och skulle inte vilja säga att träningen är något annorlunda där jämfört med i Sverige. Så vi tänker på semesterträning!

Jag har faktiskt inte varit på så mycket resor där jag fokuserat träning. Men som tjej – plocka med en sportBH och se till att ha några vettiga skor så kan man ofta plocka ihop något som fungerar! Den ultimata semesterträningen i min värld är ju promenader. Det kan man gör även om det är varmt. (Tycker personligen att det är jobbigt att löpa när det blir för varmt.) Att gå är det absolut bästa sättet att uppleva en stad, eller var man nu befinner sig. Har själv gått massa mil i Singapore, i New York och i diverse städer i Australien. Går man så får man ihop staden på ett helt annat sätt och dessutom hittar man lite mysiga bakgator och får se lite ”boende områden” som man aldrig skulle se om man bara åkte kommunalt eller taxi mellan turistattraktioner. Så gå är den bästa utomlandsträningen.

DSC01860Sen ska jag ju själv åka till Frankrike och surfa i slutet av Juli och gjorde även det i Australien – det är ju faktiskt inte så bra att surfa i Sverige, även om det går på sina ställen – så det är en typisk utomlandsaktivitet.

photo_1944624_20131016

Att åka och åka skidor i fjällen funkar ju också utmärkt – Alperna står på min och Daniels To-Do lista!

Eventuellt skulle jag kunna tänka mig någon annan träningsresa – t.ex. med Apollo – bara för att få se solen ett tag men även vara aktiv under dagarna. Träna men semestra! Kan vara en riktigt bra kombo faktiskt.

Och jag är ju lite sugen på Thailand och köra Thaiboxning med. We’ll see about that…

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.