Frukost och Nike Running

27 juni, 2015

Idag är det dags för Nike Running Stockholm! Kl 21 ikväll smäller det. Jag har lite svårt för konceptet att springa race med folk – jag vill ju hemskt gärna ha sällskap, samtidigt som jag vill försöka sätta en riktigt bra tid. Om man springer med någon förutsätter det ju att man håller något sånär samma tempo för att det ska fungera och min löpstil är verkligen att jag försöker anpassa mig efter känslan hela tiden för att ha andningen och pulsen på rätt nivå. Om man springer med någon är det ju helt plötsligt 2 st som man ska ta hänsyn till och det borde ju då bli mycket svårare att skapa en bra tid. Idag ska jag springa med Camilla – ska bli intressant att se vad vi kan åstadkomma. Kanske inte PB – men förhoppningsvis en helt okej tid :) Start kl 21 uppvärmning med Icona Pop kl 20.20. Ses vi där kanske?

  
Har värmt upp morgonen med frukost och den obligatoriska sovmorgonen. Nu får vi se vad dagen bjuder på! Måste dessutom på något smart sätt lösa vad jag ska käka – lunch och proteinbar innan start kanske? Och mat i natt som vanligt. Är ju inget konstigt för mig att äta runt 23. (Var det någon som sa ingen mat efter 19 – doesn’t work that way i mitt liv)

  
 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.