Trollskogen och tacopaj

6 juli, 2015

Trollskogen, ett stående besök på Ölandsvistelsen. Det finns lite olika promenader runt trollskogen, handikapp anpassade, kortare och längre. Vi tog den längsta som är 5km. Grejen med trollskogen är att träden som växer här är kringelkrokiga åt alla möjliga håll – som det här:

  
(nej jag har inte extrema hängbröst – bara en dålig fotograf och stor tröja ;)

Trollskogen är ett naturrum på norra Öland och gratis att besöka. Helt klart värt en visit om man vill ta en promenad i mysig miljö! Finns glasskiosk också om man behöver lura med sig en gottegris :)

Ligger fint nere vid vattnet.  

  
 Och om det är vågit kan man kasta macka -Daniel ser lite förargad ut för att det var vågor.  

Sen var vi även i Byxelkrok och käkade glass och jösses vad det blåste! Hade världens finaste frisyr sen!  

Sen tog vi en tur förbi Skäftekärr och gick in till tujaskogen som är stora träd som kan bli upp till 70 meter höga! Dock tog den mycket stryk för några år sedan när Gudrun blåste förbi. Efter det var vi vrålhungriga och fick åka hem till stugan och Daniels mammas hemlagade taco-paj och kyckling-bacon-paj. Jag gillar inte ens pajer, men var riktigt gott, så får väl ändra mig till att jag inte gillar torra pajer. Nu ska vi snart ta den obligatoriska kvällspromenaden med Zammy – lite tidigare idag och förhoppningsvis se solnedgången vid havet!

So long!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.