Sushi och proteinpudding

29 januari, 2016

Idag har jag firat att det är fredag med sushi, proteinpudding och filmen Maze Runner: The Scorch Trials (2:an). Vanlig fredag i övrigt, jobb, matlåda och x-antal skärmtimmar på jobbet.

Ni vet det där sista åket i slalombacken som man aldrig ska göra. Jag lyckades med motsvarigheten på sparringen igår. Vi hade ett Anders-pass, vilket innebar mycket sparring och kontrollerat men ändå tufft. Efter att ha haft riktigt bra flyt hela träningen så lyckades jag med ungefär 10sekunder kvar av sista sparring ronden blocka en spark med överdelen av mitt knä. Så det blev ett klassiskt knä mot knä, som alla thaiboxare vet hur mysigt det är. Kände att det resulterade i en fin bula, men blev inget blåmärke. Däremot kände jag redan i morse att det inte hade gett sig. Att gå och stå är inga problem alls för bulan ligger på ovansidan om knät, så bara när man liksom tar knät över en viss vinkel, som i en trapp till exempel, så vill det inte riktigt vara med. Så idag har jag struttat lite som en 80-åring upp och ned för trappen på jobbet. Kanske dags att åka till Budo Fitness och köpa mig lite nya skydd – eller åtminstone knäskydd, eller vad tror ni?

Så med tanke på hur status på knät, och just ja lite av den vänstra foten med, var idag så fick det bli vilodag ifrån allt vad träning heter. Även matlagning kändes mindre lockande och kylskåpet ganska tomt på annat än kvarg – så fick bli sushi!

Fredags sushi
Det var supergott! Men som min kollega sa här om dagen, det var lite ”minisushi” och ja, nigiri bitarna var inte stora. 9 bitar sushi och jag hade nog kunnat käka dubbelt så många!

Tur att jag hade laddat upp inför fredagkvällen med en ny favorit, proteinpudding. Jag har varit mycket skeptisk till dessa men var ju tvungen att pröva förra helgen och det var tur för oj vad god den var. ProPud for the win.

Proteinpudding ProPud Chokladpudding

Vi snackar alltså ”nyttig” chokladpudding. Laddad med proteiner istället för med vitt socker (utan sötningsmedel istället). Var som sagt skeptiskt och tänkte att den här lär inte smaka gott. Men konsistensen och smaken är som chokladpudding. Ingenting jag skulle äta varje dag för den är nog i allra högsta grad inte jämförbar med broccoli. Men däremot som fredagssnacks så är det en ny favorit. Mums! Har du missat ProPud, testa den! Har sett att det finns en med Caramel (Kola) smak med – måste pröva den också!

Sen blev det som sagtMaze Runner: The Scorch Trials i soffan med Daniel. Filmen var tyvärr en besvikelse. Tyckte att 1:an var riktigt bra men den här uppföljaren var inte alls lik ettan och var liksom verkligen för mycket over the top. Det var en sådan där film som man började irritera sig på att det var för osannolikt och att de helatiden stod och tittade när ”monsterna” kom och sedan när monsterna var 1 meter ifrån de – då började de springa. Sjukt irriterande ;) Det var action i princip hela tiden, men ändå hände det liksom ingenting. Nej, det var en misslyckad fortsättning. Synd. Dessutom slutade den med en cliffhanger, så klart!

Nu är jag dödstrött och det är dags för sängen!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.