Stållinor och semester

19 augusti, 2015

Jag är fortfarande fascinerad över att den svenska sommaren faktiskt dök upp till slut. Sent, ja visst – men vilka härliga dagar. Synd att de har spenderats instängda i en supervarmt konferensrum för att diskutera stållinor och lyftutrustning. Ventilationen var obefintlig och ca 20 pers i rummet hjälpte inte – pust. Men det har varit två intressanta dagar – och det händer lite grejer på både säljsidan och Certex överlag. Det är positivt!

Eftersom jag stod för 100% av det kvinnliga deltagandet passade jag även på att stå för lite vitt i den övrigt ganska gråa industrivärlden.

  
Efter konferensen bar det iväg hemåt igen. En stor latte på Waynes på Sturup och en yoghurt med blåbär och keso (keson låg i botten, var gott faktiskt)  det var en bra mellanmål innan hemfärd. Var tillbaka innanför dörren strax innan 20. Kändes skönt att komma hem igen – även om jag bara varit borta en natt.

Daniel bjöd på grillad hamburgare igen – mums, var vrålhungrig. Resten av kvällen har spenderats på hotels.com. Jag och mamma har nu bokat en resa till Palma De Mallorca i Oktober! Ska bli så härligt.

Så här fint ser Palma ut

  
Lånad härifrån

Och så här fint ser förhoppningsvis hotellet ut, Isla Mallorca and spa

  
Lånad härifrån

Vi tänkte att kombinationen större stad och bad, eller åtminstone svenskt sommarväder, inte kunde slå helt fel. Ska bli skönt att få ta en paus i hösten och åka bort en sväng. Mor och dotter-semester – det ser jag fram emot!

Nu blir det återigen sova – imorgon blir det jobb och Bellmanstafetten med bästa ledningsgruppen!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.