Livet och fallskydd

18 augusti, 2015

Ibland kommer livet emellan. Som igår. Gick upp kl 06.00 gick till jobbet, hade möte, möte, annonser och annat jobb. Det är dess utom uppladdning inför Bellmanstafetten på Torsdag så kände att efter helgen var det verkligen stort behov av att ta ett varv i spåret. Löpte 5km direkt efter jobbet. Tryckte på utanför comfort zonen i löpningen (katten från helgen gjorde att lungorna inte kändes 100 och kände av astman) har konstaterat att jag måste det. Har landat i ett tempo som är bekvämt och måste pressa vidare för att förbättra tiden. Lyckades få ett tempo på 5.32 på dryga 5km. Det var en förbättring och 5.30 är som sagt målet just nu och det är ju onekligen inte långt kvar! 

Sen blev det direkt hem och duscha (man blir svettig som sjutton när man maxar i spåret!). Hade tänkte göra omelett men Daniel kom hem med kyckling som han skulle grilla och det kunde jag ju inte tacka nej till. Så slängde ihop en tomatsalsa och fick grillad kyckling till – inte en dålig middag för en stressig måndag!

  
Sen blev det iväg på styrelsemöte med bostadsrättsföreningen. Var hemma igen strax efter 22. Då hade jag jobb som var tvunget att fixas. Enkäter, formulär och en presentation. Fixade med det och sen packade klart resväskan och kom isäng strax efter kl 24. Sen ringer klockan 04.45 och det var dags att ge sig iväg mot Malmö.

Dagen i Malmö har bestått av säljkonferens och utbildning inom fallskydd. Vi har prövat på räddning, takarbete och firning. Mycket roligt och lärorik- och sjukt varmt! Ventilationen var hopplöst dålig. Kvällen har ju bestått av middag på en femtiotalsrestaurang i Löddeköping och en IPA – stark men god!

  
Det här med hälsa – nej IPA är inte träningsdryck inte alls. Och trerätters med efterrätt är inte heller träningsmat. Men jag ser det så här. Idag åt jag frukost hemma, med egenplockade blåbär,yoghurt och kvarg bl.a. Till lunch blev det thaimat och till kvällen blev det förbeställd: kräftsallad, biff med rödvinssås och potatisgratäng och någon liten kaka till efterrätt. Det är inte optimalt. Men där emellan drack jag massa vatten och hoppade över fikabrödet på eftermiddagen. Och jag drack en IPA, inget mer. För att vara konferens så är det faktiskt väldigt bra jobbat. Jag kommer inte leva exemplariskt varje dag – det går inte, och det har jag ingen strävan efter. Men jag har hittat ett förhållningssätt (hoppas jag) där jag ifrågasätter och aktivt beslutat vad jag äter och inte bara käkar på slentrian eller det man ställer fram. En tråkig muffins till eftermiddagskaffet? Nej, jag tar hellre en glass i helgen. Eller en IPA på kvällen. Massa dagars träning och månader av kämpande tänker jag inte slänga i sjön för en torr muffins. Jo den såg lockande ut – men den är inte värd uppoffringen. Och imorgon är det hotellfrukost – det däremot kan vara värt en del uppoffringar för så sjukt gott det kan vara med en redig frukost och nybryggt kaffe!

Imorgon blir det fortsatt konferens och hemfärd. So Long!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.