Säkerhetsnålar och PB

20 augusti, 2015

Torsdag

Dagen innan fredag, en varm dag i Augusti, Sverige, Världen. Morgonen började som vanligt, dock lite ”sovmorgon” till klockan 07.00 och idag blev det grötfrukost med hemkokt nyttigt äppelmos med kanel – yoghurten var slut. Sen en vanlig förmiddag på jobbet, skickade in en annons, svarade på mail, supportade marknadsgruppen Europa, skrev någon nyhet på intranätet och stämde av lite efter säljkonferensen.

Eftermiddagen innehöll Bellmanstafetten tillsammans med ledningsgruppen och mitt mission för lunchen var därför införskaffande av säkerhetsnålar (som såklart blev borttappade igen – så samma projekt nästa år). Cyklade in till Täby centrum och köpte en burk. Sen bar det av hemåt till resterna från grillade hamburgaren igår, och sallad. Lyxiga med att äta den hemma var att jag kunde göra det i skuggan på balkongen. Plockade sedan ut datorn dit och fortsatte arbetsdagen på balkongen, tillsammans med en kanna myntathé. Sen kom solen fram och det var riktigt skönt – sen blev det väldigt varmt och jag fick flytta in. Vid 16 rullade jag mot Norra Djurgården och Stora Skuggan för Bellmanstafetten. Laget var kanske inte i toppskick, en kunde knappt gå efter en klämskada med en kanot, och en hade ont i ryggen och problem med vaderna. Jag var första startande och 2 hade inte ens dykt upp när jag satte iväg. Tillsammans med alla andra i första startgruppen – sjukt trångt och initialt var det till och med att gå för att det inte gick att ta sig fram ordentligt. Men jag kämpade på. En kille nästan fällde sig själv på mig då han liksom sprang över mina ben och trasslade in sig – jag klarade mig och han snubblade bara omkring lite – fullt så nära kanske man inte ska springa. Varmt som sjutton var det men med lite astma medicin i kroppen och tävlingsnerver så lyckades jag faktiskt med Person Bästa på 5km. 25:47. Var riktigt nöjd med mig själv. Visserligen sprang jag första sträckan som var 4900 meter, men jag fick också trängas, hoppa över folk och gå i början så det jämnar nog ut sig! Bästa tiden i laget! Riktigt nöjd – nu kan det bara bli bättre!

IMG_1959

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.