Söndagsmiddag – en helg utan måsten

29 januari, 2017

Hej från en slapp härlig Söndag. Vi har haft en helg utan måsten och avrundat helgen med söndagsmiddag med Daniels familj. Den här helgen har bara gått ut på att umgås med vänner och familj, slappa och ja, titta på Skam.

Jag vet – jag trillade dit. Jag har sagt jag ska inte se på Skam, alla gör det, jag kommer fastna. Sen så sa Lovisa att du måste se det. Tydligen var jag inte så svårövertalad och tänkte att ash, jag får väl ge det en chans. Nu är jag fast. Plöjde hela första säsongen igår och har sett lite på andra idag.

Daniel syrra som inte sett Skam undrade också vad grejen med serien är. Varför fastnar alla? Och faktum är, jag vet inte. Den är liksom bara average. Handlar om ett gymnasiegäng och alla intriger som försiggår där. Vad är grejen? Well – don’t know. Men det har varit en perfekt hjärndöd helgaktivitet. Slappande blandat med lite långpromenader har varit en alldeles lagom helg.

Söndagen bjöd också på lite fotovisning hos mamma och pappa som varit på semester. En långpromenad med Zammy, mysigt som alltid, och lite blåbärspaj!

Blåbärspaj - Söndagsmiddag - en helg utan måsten

Vädret har ju kanske inte visat sig från sin bästa sida och varit allmänt – grå, grå, grå. Typ en perfekt anledning att sitta inne och se på TV. Länge sedan jag känt ro att faktiskt göra det. Jag tar det som något positivt istället för att känna mig oproduktiv. Veckan som kommer blir också lite resor, lite möten och lite träning.

Förkylningen verkar ha gett sig och den här veckans lunchpass, löppass och PT-pass gick bra. Så nu är det väl bara att köra på. Lite löpning imorgon om vädret tillåter, lite gym på tisdag om hotellet tillåter (och bad igen om jag har tur!) 0ch gärna ett thaipass på torsdag om tiden tillåter. Däremellan och till helgen får vi se vad som kan passa in!

Hur har din söndag varit – har du också fastnat i Skam? Vad är grejen, varför fastnar alla?

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply pilla 29 januari, 2017 at 21:24

    Ja det råder verkligen Skam feber. Jag är verkligen ingen tv människa och fastnar bara för någon enstaka serie då och då. Testsåg ett avsnitt av Skam bara för att men gillade inte serien.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.