Packa väskor och stöka runt

28 november, 2017

Hej!

Blir tyvärr ett snabbt inlägg här idag. Det är mycket som är pågång just nu. Huset är ett endaste virrvarr av prylar och badrumsrenoveringen börjar så smått kicka igång. Vi har vattenburen värme i hela huset som konfunderade hantverkarna endel. Men förhoppningsvis får rörmokaren koll på det imorgon. Smartot som installerade golvvärmen hade nämligen inte märkt upp rören – jippi. Så jag och Daniel har stängt av värmen rör för rör sen i helgen – och i alla fall konstaterat några rör.

Sen har jag packat också. Ett virrvarr av väskor. Smaka på den här. En väska som ska med till jobbet imorgon, tillsammans med arbetsväskan och frukostsmoothien. Handbagageväskan har packning för en onsdagnatt och torsdag i Finland. Sen har vi fredag, lördag och söndagsväskan. När jag landar sent torsdagkväll blir det till övernattningslägenheten i Eskilstuna där vi delvis ska bo när de renoverar badrummen. Där – mitt i natten, måste jag packa om handbagaget med saker inför helgens spa i Västerås, som jag fick av älsklingen i födelsedagspresent och plocka fram lite jobbkläder. Där stannar vi sedan över natten så behöver således lite kläder för lördagen med. Och, som att inte det räckte – så är det 30-årsfest på kvällen, som jag också var tvungen att packa kläder till. Och söndagen. Pust. Tur att jag älskar att packa…not. Men den som lever den lär!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.