Veckans Yey och Veckans Nay – Fullfart medvetslös och letande

26 november, 2017

Veckans Yey – Fullfart medvetslös

Känner ni hur julfriden börjar lägga sig? Inte? Inte jag heller! Här är verkligen full fart just nu. Full fart på jobbet, full fart i huvudet och full fart hemma. Imorgon börjar renoveringen av våra badrum. Så idag har vi städat ut allting som inte sitter fast i väggarna. Det får hantverkarna göra. Dessutom har vi sålt allting på blocket. Sådär miljösmart när någon annan, som faktiskt tycker att det är fint, får ta över våra grejer. För det är ju faktiskt inget fel på de. Bara att de verkligen inte faller oss (eller egentligen mest mig) i smaken. Det är rosa, och hysch pysch och rosetter och fan och hans moster… Men inte så länge till.

Veckans Yey - Fullfart medvetslös

Men fullfart medvetslös skulle ju kunna vara någonting dåligt. Men främst tycker jag att det är rätt skönt. När livet går i 110 är det liksom bara att surfa med. Visst känns det lite tungt vissa dagar när man helst bara vill släppa ut en stor suck och mysa ner sig i soffan. Men överlag tycker jag ju verkligen att livet hellre får gå i 110 än stå still. För stå still är tråkigt!

Veckans Yey - Fullfart medvetslös

Veckans Nay – letande

Ja detta är ju då relaterat till ombyggnationen av badrummet. Som vi letat! Efter detta duschmunstycke som jag ju vet ligger någonstans. Som vi sparat just av syftet att det ska monteras på om vi en dag ska sälja båda badrummen. Men just nu är det spårlöst borta. Vi har seriöst letat igenom varenda hörn av huset, vinden och förrådet. I varenda låda och under brädhögar. Men fanskapet är ingenstans. Så sjukt irriterande. Jag vet ju att jag sparat det. Just av den här anledningen.

Så nu tar vi någon dag rast här och hoppas på någon uppenbarelse om på vilket logiskt ställe vi nu kan ha tänkts lagt det där jädrans munstycket. Min ”fullfart medvetslös”-sida uppskattar inte att leta efter saker. Det är extremt frustrerande. Speciellt när både jag och Daniel vet att vi såg den för inte allt för länge sedan. Men vart?!

Veckans Nay - letande

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.