Nytt jobb 2018!

7 december, 2017

Ja nu är det dags – nytt jobb 2018.

Efter dryga 5 år på Certex är det tid för nya äventyr. Jag har haft extremt lärorika år, där jag började som Trainee 2012 på Certex UK. Fick börja med att lära mig produkter som jag efter 5 års civilingenjörsutbildning inte hade en blekaste aning om hur det fungerade. Det vet jag idag. Jag fick lära mig Doncaster-engelska, och det mina vänner är inte det lättaste. Jag fick träffa John, företagets alldeles egen farfar som gav mig egna körlektioner i att köra på vänster sida, såg till att hela kontoret fick lunch och tog med mig på golf-turer efter jobbet. Så glad att jag hann träffa John innan han gick i pension. Sen fick jag lära känna alla andra härliga människor på kontoret, uppleva Bawtry där jag bodde och kuska runt på udda platser i England själv på helgerna. Eller kanske den gången jag åkte tåg med alla Leeds-supportrar, det var spännande…

Nytt jobb 2018!

Efter ett halvår i UK var det dags att flytta tillbaka till Sverige. Det blev Södermalm i Stockholm, ingen bil så långt ögat nådde och äntligen lite närmare Daniel. Han som hade stått ut med att jag tog mitt pick och pack och drog till UK och sedan ändå ringde varje dag, i ett halvår! I Stockholm blev det till att lära sig allting på svenska som jag nu bara kunde på engelska. Och alla de där frågorna om hur det var att jobba i UK jämfört med i Sverige. Hur skulle jag ens veta, jag hade ju inget att jämföra med! Halva tiden hängde jag på Wennergren Center, resten av tiden ute på Certex i Täby.

Nytt jobb 2018!

På Certex i Täby visade det sedan sig att jag skulle bli kvar. Rätt länge till och med! När trainee-perioden var klar blev jag fast anställd som marketing manager på Certex. Fast först blev det 5 veckor i Australien och Singapore. Fortfarande en av de bästa semestrarna jag haft. Jag och Daniel åkte Greyhound bussar längs hela östkusten. Den klassiska guldkusten, tillsammans med alla 18-åringar. Sen bar det tillbaka hem till verkligheten.

Nytt jobb 2018!

Under åren har jag lärt mig mycket om industriell marknadsföring. Hur de där klassiska mallarna som man lär sig i skolan inte är så lätta att applicera i verkligheten. Hur man har massa bollar i luften samtidigt, trots att det är mest effektivt att bara göra en åt gången. (Massa bollar i luften är alltså inget man ska sträva efter!) Svurit, tragglat, lärt mig och blivit förälskad i Indesign och Adobe programmen. Svurit, skrattat och umgåtts med 25 säljare med egen vilja. Haft kollegor som gått vidare till nya jobb, de som funnits med under hela tiden och de som tillkommit och gjort min vardag så mycket bättre.

Nytt jobb 2018!

Jag ser verkligen fram emot nya utmaningar. Det var dags. Men jag kommer också saknar min kollegor. Och jag kommer sakna mina babies-till-projekt. För det är ju aldrig en bra timing att gå vidare. Men nu är det dags. Januari 2018 börjar jag ett nytt jobb. Wish me luck!

4

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply pilla 8 december, 2017 at 10:49

    Grattis till nytt jobb!!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.