När två kontrollfreaks planerar en roadtrip

29 juni, 2016

När två kontrollfreaks planerar en roadtrip – ja ni hör ju själva. Upplagt för knas! Knas är för övrigt veckans bästa ord! När det går dåligt, då blir det knas! Det finns risk för att en ”spontan roadtrip” blir knas om två kontrollfreaks ska försöka planera den, utan att planera så mycket, efter som den just ska vara spontan. Det är därför det är en roadtrip, för att den är spontan. Annars hade det varit en semester, men nu är den spontan så det är en roadtrip. Om den nu blir spontan!

Jag och Camilla har alltså en plan på roadtrip i Juli. Först tänkte vi bara allmänt åka någonstans i Sverige. Sen tänkte vi att Gotland vore ju nice. Där har ingen av oss varit. Sen visade det sig att det var Stockholmsveckan på Gotland. Det kändes som en dålig idé. Så vi tänkte vidare. På västkusten, kanske Bohuslän. Om det nu överhuvudtaget är möjligt att hitta någonstans att sova där. Det kan bli en utmaning. Eller så ska vi kanske åka till Norge en sväng, en kortis, fast det verkar ju hyfsat dyrt. Öland hade också fungerat. Men dit ska jag kanske redan innan.

Någonstans längs den här diskussioner känner jag lite att ”spontaniteten” till viss del har fallit. Men vi är ganska ”badass” och ska nog lyckas vara spontana. Kanske, eventuellt, fast något litet kanske måste bokas. Eller så tar vi en stuga. Någonstans där det är lugnt. Och dricker rosé och chillar. Men alltså jag lovar det kommer vara sjukt spontan. Och coolt! Sjukt coolt!

Spontant

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.