Ledningsmöte i Vaxholm

29 juni, 2016

Jag kan helt klart tänka mig fler sådana här dagar. Började dagen som vanligt på kontoret, med mail och städning inför kommande semester. Vid lunch var det dags för smörgåstårta och avtackning av en kollega som går i pension. Smörgåstårta är verkligen inte min grej – blöt skogaholmslimpa indränkt i majonäs med kaviar… öhm, nej tack. Så det blev räksallad för min del. Helt klart rätt val om du frågar mig!

Efter lunch var det dags för ledningsmöte. Och eftersom vädret var på vår sida hade det bestämts att vi skulle ta mötet utomhus. Så avstämningen av året hittills, siffror för koncernen och planering inför höstens projekt avhandlades i solen på ett café i Vaxholm. Inte helt fel! Var dock inte helt lämpligt att fånga ledningsgruppen på bild, inte riktigt ”generation bloggare” över den så ni får helt enkelt nöja er med en bild på den fina linjefärjan i Vaxholm som vi levererat stållinorna till.

Ledningsmöte i Vaxholm

Väl hemma var det bara att börja grotta ner sig i flyttlådorna igen. Och det har vi pysslat med sen klockan 18. Nu är i princip allting packat. Ska lindas ner några tallrikar och måste hitta en plats för besticklådorna, men annars är det tomt i skåpen och jädrigt fullt med flyttkartonger på golvet. Passade även på att bär upp lite flyttkartonger från förrådet så att allting är på samma plats när det väl är dags att packa in i bilen. Svårt att planera annars!

Nu är det banne mig inte långt kvar! Imorgon är det halvdag på jobbet, innan jag och Daniel ska iväg till Strängnäs för att skriva samboavtal. På fredag får vi nycklarna! Galet! Nu har vi snart hus. Sjukt mycket vuxenpoäng! Hittade det här citatet på instagram idag – lite så jag känner mellan varven. Samtidigt, hus är ju positivt, nu har jag massa yta att leka på!

Kommer ihåg när man var liten och ville bli vuxen. Puckad man var.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.