Flyttlådornas invasion

27 juni, 2016

Det var en gång en lägenhet, den var inte så stor, men den var fin och ljus. Sen kom flyttlådorna. De var många och stora och bruna. En efter en tog de över lägenheten och gjorde den mörkare och mörkare, och trängre och trängre. Och ju längre tiden gick ju mindre blev lägenheten då flyttlådorna tog över bit för bit.

Flyttlådornas invasion
Det är alltså vad jag har gjort efter jobbet idag, packat flyttlådor och käkat Tacos. (Alltid Tacos när Danne får välja!) Nu närmar sig flytten med stormsteg. På fredag får vi nycklarna! Torsdag efter lunch går jag på semester. Sen blir det ledigt hela Juli. Grymt skönt! (Även om jag inte har samma lyx som somliga att vara ”ledig” till Augusti nästa år..)

Introducerade min första sommarjobbare på jobbet idag. Förklarade för en av våra deltidstjejer samma sak här om veckan, och nu var det alltså dags för sommarjobbaren att ta över. Känns ändå bra att ha en sommarjobbare inne och göra arbete som kommer vara till nytta för marknad, på mitt och säljchefens initiativ. Och förhoppningsvis kommer detta även resultera i bättre resultat på våra projekt framöver. Kanske kanske kan det börja loss med lite större grejer till hösten. Vore verkligen på tiden!

Avslutade kvällen med en promenad, älskar sommaren med alla lukter. Den här busken luktade ljuvligt!

Sommarpromenad

Imorgon är det audionomen, slagsmål, jobb och ännu mer flyttlådor! So long!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.