Morgonpromenad och packning

2 december, 2015

Idag hände det som aldrig händer. Jag gick en morgonpromenad. Den var inte lång. Men den blev av! För att njuta av stunden så lämnade jag mobilen kvar på hotellrummet. Men så fort jag kom utanför dörren så ångrade jag det för solen var fortfarande gömd bakom träden men himlen började ljusna. Det var frost på träd och på bryggan, isen låg tunt, tunt, tunt på sjön och allting var still. Så vackert! Smög ner till bryggan och tassade ut. Försiktig med att inte gå för fort då träbryggan var superhal och vattnet utan allt tvivel superkallt. När jag hade njutit av vattnet och bryggan (vill verkligen bo bredvid vatten!) så gick jag upp till vägen där det fortfarande var mörkt och gick längs den en stund innan jag vände tillbaka. Totalt blev det 20-25 minuter morgonluft innan hotellfrukosten. Skön start på dagen som i övrigt bjöd på mycket stillasittande och processkartor.

Sådan tur var så visade sig Steningevik sig från den bästa sidan även under dagen så passade på att ta några härliga bilder när Decembersolen letade sig fram under förmiddagen. Vilken dag!

Steningevik

Decembersol

Man kan inte tro att den sista bilden är tagen i December. Nästan så att vill bada! (Fast det vill ju å andra sidan alltid jag ;)

Väl hemma i Täby igen var det dags för ytterligare lite luft och rörelse efter en hel dag i konferenslokalen. Den torra luften och liten lokal gjorde att jag inte kände mig speciellt lockad att trycka in mig på gymmet, utan längtade efter att andas frisk luft. Därför plockade jag med mig Daniel ut på vad jag trodde skulle vara en härlig vinterpromenad. Men det visade sig att på de 15 minuterna som det tog från att jag kom hem från konferensen till att jag kom ut genom dörren igen så hade det börjat regna. Men vi tänkte att det slutar nog. Men 1 timme senare när det fortfarande regnade insåg vi att så inte var fallet. Men det var en trevlig promenad i regnet ändå. Bäst att passa på att vara ute, blir ändå alltid för lite mot vad man borde!

Väl hemma från promenaden blev det Scrambled Eggs (höll på att bara bli Scrambled egg whites då jag tyckte att det blev väldigt vitt och visade att jag glömt de vanliga äggen och bara kört ”dunk ägg”. Så om någon vill veta så går det bra att steka hälften av äggen och sen röra ner lite nya ägg ;)) Det blev också att packa ur väskan och packa om väskan. För snart bär det iväg till Öland!

 

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.