50 mil i bil och tidig helg

3 december, 2015

Nu har vi tagit helg! Åh så skönt. Den här veckan var liksom bara flugit bort med 2 av 4 dagar på konferens. Idag blev en riktig produktionsdag på jobbet, jag sprutade ut grejer som var tvungna att avslutas. Ja, jag jobbar helt klart bäst under lite press! Hela December känns liksom som lite press, för det innebär att året snart är slut och de som skulle göras 2015 liksom måste falla på plats nu och inte sen.

Nu är vi i Påskallavik – på motorvägen. Det här har varit utsikten senaste 5 timmarna (tack Essingeleden för den där extra timmen!).

  
Idag blev det även en riktigt hälsosam finmiddag! (Ja… Allt är ju relativt säger de)

  
 
Finingen Bacon Clubhouse som ska vara lite bättre vekar det som. Smaken var tyvärr inte där efter. Någonstans längs den hälsosamma vägen är liksom Donken inte lika gott längre. Vad hände? Däremot var det faktiskt rätt fint med Pommes och ketchup. Kost för själen. Som jag läste någon av Biggest Looser vinnarna sa – ät för hälsan 6 dagar i veckan och för själen 1 dag i veckan. Det är nog klokt!

Nu ska jag återgå till att stirra på vägen. (Jag har redan tillryggalagt mina mil vid ratten. Brukar nästan jämnt köra mest, men kändes sådär säkert att plöja 50 mil själv i bäckmörker)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.