MC-tur och sommarstugemys

13 september, 2015

Denna helg tänkte jag njuta av sista möjligheten till sol och vara utomhus. Har på känn att hösten är på intåg med stormsteg.

Imorse stod klockan på 09.00 men då jag vaknade med huvudvärk klockan nio blev det istället uppstigning först vid 10. Behövde de timmarna! Då blev det frukost till Aktuellt på SVT play – tänkte se om jag kunde införa den vanan. Sen blev det ner och skruva fast MC-batteriet som hade laddats under natten. Inte helt enkelt då mekanikern som dragit sladdarna, alternativt konstruktören av motorcykeln, måste varit full när den monterade/ritade in batterikablarna som efter många om och men visade sig behöva ligga i en allt annat än sund 90graders vinkel för att kunna fästas på ett bra sätt på pluspolen. Men till slut gick det i alla fall och MCn spann igång så fint så. Så upp i lägenheten igen, på med skinnstället och iväg mot landet!

  
20 mil senare var jag framme vid sommarstugan, efter 10 sköna mil och 10 kalla mil. Men kändes bra att fixa batterihistorien och få köra några mil till innan säsongen är helt slut!

Väl framme på landet blev det kaffe med föräldrarna, prat i uterummet, matlagning, biff Rydberg till sen lunch, slipning av åror, promenad runt området, mer prat i uterummet, kräftmiddag och mer prat och vin i uterummet. En chillardag – så skönt!

  
  
Nu blir det sova i min stuga! :)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.