Girlpower och colorrun night

12 september, 2015

Fredag. Ordet liksom talar om att det blir en bra dag. Fast allting handlar om inställning – fredag bra dag – måndag tråkig dag. Och då blir det ju så. Börja varje dag med att det blir en bra dag! Jag ska verkligen försöka själv.

Oavsett, fredag var en bra dag. Möte på Wennergren Center klockan 09. Så blev Roslagsbanan in till universitetet och en promenix till WGC. Möte med företaget In River som jobbar med PIM-lösningar, och divisionspresentationsmöte med Erik och Viktor. Sen lunch på Sabis och kaffe med bland annat Keivan. Som jobbade sin sista dag innan han drar till Kuala Lumpur för att jobba. Vilket äventyr! Lite avundsjuk faktiskt. Kanske inte just på Asien men på utmaningen. Jag tycker inte om att sitta fast på samma ställe. Samtidigt som jag gör det. Börjar hitta nya vänner, hitta i Norrort och känna mig åt minstånde lite som en Stockholmare. Det måste hända något. Det måste alltid hända något!

Efter möten och hejdåkram till Keivan blev det tillbaka till Täby och städa upp mailen från igår och idag. När arbetsdagen var slut var det dags att sticka till Mekonomen för att innförskaffa lite girlpower – alltså ett nytt Mc-batteri. Och det gick bra! Blev typ en tredje del av priserna jag hittade på hemsidan igår. Plus att de fyllde upp batteriet med batterisyra åt mig på plats. Och samtidigt diskuterade jag lite med en av snubbarna bakom kassan. En tjej som köper MC-batteri på mekonomen händer nog inte varje dag. Men det gick ju bra. Nu står batteriet på laddning. Och är det bra väder blir det nog upp till bevis redan imorgon!

Sen blev det lite micrad fredagsmiddag på 10minuter med Danne, som skulle med tåget till Mora. Själv väntade jag på Camilla som dök upp och blev min personliga stylist inför Color Run Night som var kvällens event. Visst blev vi snygga!?

  
Sen blev det ifört tofsar, självlysande tatueringar, grön väckad kjol och svarta löpartajts att ta tunnelbanan till globenområdet där vi och tusentals andra skulle springa Color Run night. Så här fina var vi efteråt.

 
  
 
Vi var så sjukt fina ;)

Sen blev det hem och tvätta och duscha – faktiskt färgfri nu! Gick lättare än jag trodde. Vad tycker jag om Color Run då? Nja alltså det är lite overrated. Alltså det var kul, men först var det dåligt organiserat – långa köer, slut på T-shirts, dålig info, dålig framförhållning. Konstigt ljud på globenområdet. Men mest var det att man väntade sig värsta färg regnet under de fem kilometrarna. Det var det inte. Det var ett ställe de sprutade vatten, nästa var det typ tre stycken som kastade färgpulver, sen var det en trasig skum/bubbelmaskin, några fler som kastade färg (totalt 2-3 förgstationer) och en där de spelade musik och hade 1 UV-lampa. Och sen var inte racet 5km – inte en chans. Men de var go’ stämning och ett kul koncept men finns så Mycket de skulle kunna göra bättre. Kanske är det jag ska fixa! Men det var trevligt sällskap – kul grej och något som jag inte ångrar att jag gjorde, men jag skulle nog inte göra det igen.

Nu checkar jag ut för dagen! 

  

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.