Recyclingdesign och mer motorcykelåkning

13 september, 2015

Vaknade upp på landet imorse när solen lyste in genom fönstret. I ett svalt rum under ett tjockt täcke med tystnaden som bara är på landet. Härligt!

Sen sov jag en stund till och mamma kom in och väckte mig vid 10, precis som när jag var liten. Sen blev det långfrukost i uterummet med kaffe och thé och efter det pyssel för hela familjen. Stora glasskålar och ett ärvt bälte från morfar och mormor resulterade i dessa nya ljuslyktor – fina va?
     Sen blev det också lackning av årorna som vi slipade igår. Och till lunch blev det Asiatisk lax. Njöt av kaffe på verandan i det som kanske var året sista glimt av sommaren eller ett härligt intro på hösten.

Sen var det faktiskt dags att åka hemåt igen. Tre timmar på hojen skulle klaras av innan det blev mörkt och för kallt. Det var skönt att få köra lite :)

  
När jag kom hem hade Daniel precis kommit hem från Mora. Så efter en varm dusch blev det till affären för att handla lite kvällsmat. Det blev toast med goudaost och skinka och hemgjord varm choklad (kakao,socker och lättmjölk efter smak 😋)

  
  
Kanske inte världens hälsosammaste kvällsmat – men sjukt gott! Nu är jag lite halvt däckad i soffan. Och snart blir det att ladda om inför en ny vecka!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.