MC-batteri och entreprenadmässa

10 september, 2015

Idag har jag verkligen satsat hårt på att göra så kvinnliga grejer som möjligt. Hängt på Entreprenadexpo i Borgeby (södra Sveriges maskinexpo för de som känner till det) med ett Certexgäng med jargong version industriig – but I kind of like it :) Sen kom jag hem och mekade loss MC-batteriet ur hojen, som precis som jag räknat med hade dragit ur. Bara att hosta upp lite nya cash och köpa ett nytt, detta håller inte laddningen. Får hoppas på okej väder in i oktober!

Mässan:
image
Vårt tält:
image
MC-batteri
image

 

Dagen var alltså upp vid 06.00 och av mot Arlanda. 08.10 flighten med SAS till Sturup. Hämta bil (blev uppgraderade till Mercedes E class) – köra till Borgeby. Och sedan hänga på mässan hela dagen. Lunchen blev en korv med bröd som grillades vid tältet. Tror du jag var hungrig resten av dan eller? Inte ens någon frukt! Vid 16 åkte vi tillbaka till flygplatsen, då hade dagen bjudit på ett extremt lungt Entreprenadexpo, hoppas på mer folk imorgon och på lördag (då är inte jag där dock!). På flygplatsen blev det nöd-mat på espressohouse (kan rekommendera deras yoghurt med blåbär och keso!) det behövdes. Sen blev det hem där min hemma man höll på att fixa grillad kyckling och potatis och morötter i ugn. Jag slängde in en promenad medans han ordnade resten. Sen blev det supergott grillat med Tzatsiki och lyxen med ett glas vitt från helgens öppnade flaska! Efter det ner och meka loss batteriet i motorcykeln, som dessutom hade läkt så jag var tvungen att tillkalla större skruvmejsel (gängorna pajade annars) och en stark sambo eftersom skruven i den ena polen hade fastnat på grund av batterisyra som stelnat runt den. Blir att försöka ordna ett nytt i morgon!

För att väga upp lite av den här trevliga men aningens manhaftiga dagen så slänger jag upp en bild på en superfin ring jag hittade inflygplansmagasinet. Visst var det coolt med ring på ring?

image

 

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.