Colorrunkö och Appleevent

9 september, 2015

Tekniknördarna i Täby – med andra ord jag och min kära sambo, har precis avslutat tittandet på Septembers upplaga av Apple Eventen. Men missade tyvärr början på grund av köer när jag skulle hämta prylarna till Colorrun – återkommer till det snart. Apple Eventet är lite av en grej att se för oss. Daniel tittade alltid med Martin förut, men när jag nu ”rövat bort” honom från sitt kära Eskilstuna får han helt enkelt nöja sig med att titta tillsammans med mig. Så idag blev det Apple Eventet och thaimat – inte helt fel. En 25 minuter sena trillade vi in på eventet (streamat på Apple TV:n så klart) vid 19.25 då de redan hade pratat om iOS9 och Apple Watch, så det ska jag uppdatera mig på efter detta inlägg. Men vi hann se informationen om nya iPad Pro och nya iPhone 6 S och iPhone 6S Plus samt nya AppleTv:n. Allting såg faktiskt riktigt bra ut.

Som vanligt saftar iPaden (och de övriga produkterna) på i pris, men det är bra grejer.Säga vad man vill – men jag är Apple nörd. Bråkade med min Android (samsung) i dryga 2 år och det var då verkligen inte min grej. Apple funkar, om inte 100% så i alla fall 95% av gångerna – samma sak kan då verkligen inte sägas om Galaxyn. Och att grejerna lirar tillsammans – love it.Har ju länge trånat efter ny dator – bl.a. för att blogga på. Och lutade åt en MacBook Pro 13” med retina skärm, en iPad Pro skulle ju helt klart också funka. som något slags mellanting. Men då är inte frågan om det ändå är mer värt med en ny dator – med lite kräm i. Tror faktiskt det. Då kan man leka med lite andra saker också – fotohantering, hemsidor etc. Jo det är nog faktiskt bättre…

Titta vad vacker himlen var ikväll!

IMG_2200

 

 

Hoppas på en lika vacker kväll på fredag då vi ska springa colorrun. Var på Tolv (vid globen) idag och hämtade våra T-shirtar, färgpulver och lampor bl.a. (startkit) och jösses vilken kö det var! Helt sjukt Var nog 100m lång! Fattar dock inte vad de som lämnade ut grejerna gjorde. För utlämningen var verkligen – en blipp på streckkoden -”vilken storlek vill du ha på T-shirten” -var så god en påse runt hörnet. Vad var det som tog sådan tid? Dessutom tog T-shirtarna slut så det fanns bara M-L-XL kvar, så borde varit ännu lättare. Så nu blev det M för oss. S hade nog varit bättre till både mig och Camilla – men fungerar nog bra ändå! Ska bli kul på fredag! Ett tack till Daniel som följde med som bilsällskap och kösällskap :) Sen blev det nudlar inköpta på Roslags Thai att äta framför Apple Eventet. Träningen hanns tyvärr inte med idag – hade hemskt gärna sprungit ett pass, eller gått till gymmet, men ibland går det helt enkelt inte ihop. Imorgon blir det inte Thaiboxning heller. Ska nämligen ersätta den här kontorsmiljön:

IMG_2199

Med den här mässan:

EntreprenadExpo2015

 

Så blir alltså en sväng till Malmö, eller ja Borgeby för att vara mer exakt.Håll tummarna för bra väder!
Får se om jag hinner med en löptur eller en sväng till gymmet istället.

Nu bör jag väl gå och sova boarding 07.50 imorgon!

Over and out!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.