Lördag och liten tjej

14 juni, 2015

Sovmorgon! Gud så skönt! Klockan ringde 09 för att jag eventuellt skulle gå på tjejträningen på Combat kl 10.30 – men när jag vaknade till konstaterade jag att – nej det var inte aktuellt. Så jag sov vidare och verkligen njöt av sovmorgonen och gick upp vid 11 när ”nöd-alarmet” var ställt. Jag sover alltid efter alarm, jag fixar liksom inte att sova utan – då försvinner liksom hela dagen och jag vaknar kl 16 eller nått. Upp och käkade frukost (yoghurt med färska jordgubbar,banan, kvarg och hemgjord pepparkaksmüsli, två kokta ägg  och nybryggt kaffe!
  Riktigt gott!
Sen blev det milen i Ensta, jag fattade ju att det var varmt – men inte så varmt. Inne i skogen gick ann, men när man kom ut i solen, höll ju på att smälta och lagom lätt att andas. Körde med Runkeeper och försökt klara 5,45 tempo. Gick hyfsat klarade hela på dryga 57min tappade rejält mellan 8-9:e km så där av resultatet. Men det ska nog gå om det inte är fullt så varmt. Kanske inte så intelligent att springa kl 13 när det är 24*C ute.  Men det var skönt.

  
Lite lätt varmt!

Sen hem och käka lite mellanmål/lunch. Prövade kokoskvargen – den var god!

  Efter det bar det av till Mathilda och Eric i Hammarby sjöstad för att inviga deras nya grill och färdig inredda balkong. Har blivit superfint! Jens och Sofia var också där med sin underbara 1 åring. Så söt och med världens största ljusblåaögon och världens smile. Hon flörtade in sig bra hos alla! Nyss lärt sig gå lite så var full fart och konstant uppsikt. Eric grillade Mathildas pappas älgkött som vi blivit så bortskämda med – så gott. Och jag var vrålhungrig så t.o.m. färskpotatisen var god! (Och det säger inte lite från en som verkligen inte gillar kokt potatis – jag och Daniel har snart varit tillsammans i 3 år och vi funderade men kan inte komma på en enda gång då vi kokat potatis – det är liksom inte våran grej kan man säga! Efter grillat, rosé och jordgubbar och glass och gott sällskap bar det av hemåt. Vi gick till Slussen, men där var det 20min till nästa röda linje så vi traskade vidare. 1,5 h från vi började så var vi efter en sommarregning promenad framme vid östra station och hann med Roslagsbanan. Skönt med en kvällspromenad!

  
Nu blir det sova! Imorgon kommer föräldrarna och så blir det en tur till Grisslehamn :)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.