Favoritmusik

13 juni, 2015

Nr 13 i #30dagarijuni

Musik och träning går hand i hand! Utan musik blir ett träningspass typiskt tråkigt. Att springa milen utan musik är ju i princip omöjlig. Det är i vart fall extremt tråkigt.

Vad gäller musik är jag i vanliga fall en allätare. Lyssnar på nästan allt utom de klassiska dansband och jazz. (Dansband tvingas jag dock höra på eftersom Daniel kan ha världens sämsta musiksmak ;) så jag får plåga mig igenom Sven Ingvars och annan dålig svensk vismusik och på det dessutom dåliga Eddie Meduza…) Men när jag själv får välja blir det mycket pop (aka radiomusik),rock och indie. Kommer man från Etuna måste man ju dessutom ha lite förkärlek till Kent – så många Kent-konserten har det blivit och gyllene tider gillar jag. 

Men tillsammans med träning gillar jag att ha saker med bra tempo! Och inte bara rent rytm mässingt prövad spotifys nya ”Running” men då fick jag ju massa ballader som hade rätt rytm men jag vill ju ha tempot och peppen så det funkar inte alls. Tycker också att det är jobbigt att springa till saker utan sång. Vill liksom kunna försvinna in i texter och sluta tänka på att det är jobbigt att springa.

Så detta är vad som rullar i mina lurar!

Perfekt eftersom den uppdateras och har i princip avsaknad av sega låtar. Dessutom är det någon annan som får lägga tiden på att plocka ihop listan! Rekommenderas varmt!

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.