Krandagarna 2016

30 november, 2016

Jag tycker jag känner ingen dig – mission accomplished på Krandagarna 2016. Att bli så etablerad i branschen att någr faktiskt tycker att de sätt mig för. (Och fasiken vore väl annars om vi är typ 5/200 män!) 

Man lär sig sammanhangen och faktiskt tror jag detta är en branch i förändring. Det är nu det händer, gubbarna fasas sakteliga ut och in kommer simulatorer och IT-vänliga yngre generationer. Det kommer märkas. Det gäller att hänga med, jag är övertygad!


Här har jag hängt idag. Snackat lyftutrustning, lärt mig om fallskydd, kranunderhåll och avancerade simulatorer. Krandagarna 2016, ett klart lyft från 2015 både vad gäller innehåll,  lokaler och arrangemang.

Kvällen då? Först inleddes den med På Spåret Live med Ingvar Oldsberg – my god, jag tycker det är segt på TV! Inte riktigt min kopp av te. 98% av namnen i ledtrådarna hade jag aldrig i mitt liv hört talas om!

Men sen blev det enligt Inspecta traditioner att svida om till en utstyrsel. Denna gång med Gangstertheme:


Tyckte att det satt som en smäck! Eller vad säger ni?

Sen blev det lite försnack i mässhallen och efter det middag och liveband med det här gänget.


Alltså den där boan! Ruggade av sig så in i norden, blev ett moln av fjädrar när jag öppnade paketet. Perfekt att vara allergisk! Den fick vara med på introt sen fick den hänga på stolen. Och solfjädern i svarta fjädrar var inte så mycket bättre.

Men live bandet var bra!


Fronda-cover var bättre än Oldsberg! 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.