Försöker du slå nåt världsrekord i flygningar per år?

29 november, 2016

Min bästa thaiboxningstränare undrade idag ovanstående ”Försöker du slå nåt världsrekord i flygningar per år?”. Just igår kändes det faktiskt lite så! Men jag svarade som det var – tyvärr tror jag att jag har en bit kvar till världsrekordet! Egentligen vill jag ju bara komma och slåss!


För nu är det faktiskt alldeles för läge sen jag var på Combat. Saknade boxningen! Såg ju fram emot att kunna köra både Combat och i Strängnäs – jädra s**t att den klubben verkar ha stängt igen. Överväger verkligen att starta upp en egen – känner bara att jag är lite för få…

Så ja, alltså. Jag är i Gbg nu. Fina, omsjungna Göteborg. Men alltså – fortfarande tyvärr Göteborg- Stockholm i mitt hjärta!

Vad gör jag här då? Hänger på Krandagarna! Inte kraMdagarna som min mamma vill tro, även om det nu låter mysigare. Eller förresten, vet e fasiken om jag vill kramas med alla här.

Men har i alla fall haft en bra kväll. Byggt monter med grabbarna grus. Käkat pyttipanna och snackat business, jakt och hundar. Och druckit lokal mikrobryggeri IPA. Vega – med kranar på, så passande!


Nu ska jag sova och förhoppningsvis vakna upp till den här härliga utsikten när det är ljust!


Man måste faktiskt vara peppad över balkong på 8:e våningen ut över vattnet, även om det är november!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.