Julklappsshopping och Lussefika

13 december, 2015

Hej mina vänner!

Idag tog jag tag i min lilla stressklump – julklappsshopping. Idag gjorde jag även klart min julklappsshopping! Och tro det eller ej men det tog mig knappa två timmar att inhandla alla julklappar. Så snabb tror jag aldrig jag har varit. Och jag stressade inte ens utan gick runt och kikade och valde i olika butiker. Men visste vad jag skulle ha till alla och hade en liten lista. Är faktiskt väldigt nöjd med julklappsshoppingen om jag får säga mitt. (Har dock en liten klapp kvar som ska handlas på nätet, men det räknas inte, alla affärsshopping är i alla fall klar) 10 dagar kvar till jul. Skönt!

Sen blev det hem och slå in klappar – titta så fint!

Julklappar 2015

Sen hade Camilla bjudit in mig på mysigaste lussefikat. Nybakade lussebullar, som inte var torra! Camilla hälsar att knepet är dubbla mängden kesella  – mums! Även nygjorda chokladfudge och pepparkakor stod på menyn. Och just det Choklad och chili glögg. Helt okej eftermiddagsfika måste jag ju säga.

Lika duktig som Camilla är på att måla – lika kass är jag. Men hon tyckte i alla fall att vi skulle ha lite akvarellmålning. Camilla slängde ihop en liten tomteskiss på två sekunder som jag hade som mall och frågade om allmänna tips längs vägen. Jag fick tillexempel tips om att ögonen i ett ansikte ska sitta på mitten och inte längst upp (där jag helt klart hade satt dem annars) och några andra tips (som jag också hade gjort fel). Till slut hade jag i alla fall fått ihop en bild som faktiskt såg ut som en tomte! Tackar Camilla för att bilden är på långt håll – och tack för lånet.

julpyssel 2015

 

Mysigt med lite julpyssel. Lucia har ju alltid varit en körsångsdag för mig som börjat sjukt tidigt någonstans och innehållit X-antal luciatåg, eller konserter. Idag började jag dagen med lite sång själv ur en gammal körpärm (Danne var på vift så kunde sjunga så högt jag ville) och så nära jag kommit att sjunga i ett luciatåg idag var när jag såg barnens Luciatåg i Täby Centrum vid lunch. Det saknar jag faktiskt, kören och sjunga! Men tyvärr har dygnet bara 24 timmar och man kan inte både hinna slå och sparka och sjunga. Så för tillfället får jag ”slå och sparka” istället som Daniel kallar det.

Dags att sova nu, imorgon börjar sista hela jobbveckan innan jul!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.