Internetkaos

7 juni, 2018

Hej vänner.

Den här dagen har varit lite kaos. Satt uppe igårkväll och lyssnade på lite musik när plötsligt internt dog. Såg det som ett tecken och gick och la mig.

När jag vaknade imorse och som vanlig skulle se ett avsnitt Modern Family till frukost visade det sig att internet fortfarande var knas. Började starta om och felsöka innan det enda som återstod var att kontakta Telia.

Cred dock för bra guide och chatt möjligheter hos Telia. Efter en stund konstaterade vi att det var läge att skicka ut en tekniker. Med hemmakontor utan internet kändes det rätt kört. Så det var bara att packa ihop och åka till Kista. Inte riktigt i min tidsplan! Men jag hann till dagens videokonferens i alla fall!

Det var dock med nöd och näppe. Inte bara strulade internet, det var även broöppning – och avstängd väg med vakt. Gaaah.

Sen meddelade Telia att tyvärr är det nog inte ordnar förrens på måndag. Men du kan få hämta ut ett mobilt bredband under tiden så ni får internet över helgen. Okej. Mer gaah.

Lägg på lite mer bistra miner och konstiga leveranser på jobbet. Gaah.

Så kan vi avsluta med super Gaaah när Telia sen meddelade att hörru vi känner nog inte för att fixa det här förrens 6 Juli. Juli! You’re kidding me!

Jaja imorgon återstår det att se hur det mobila bredbandet funkar och om det blir Kista och cafen fram till Telia behagar fixa ledningen..

Avslutadd precis en nattlig löptur. Den behövdes.

Over and out.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.