Influencers of Sweden – coolt koncept

1 november, 2016

Alltså vilken tjej – Linda Hörnfeldt, grundaren till Better Bloggers som nu axlat rollen som VD, och åter igen grundare av Influencers of Sweden – branschorganisationen för social media influencers!

Linda Hörnfeldt, Clara Lidström, Sara Rönne Influencers of Swedens styrelse - Bild av Emily Dahl

Linda Hörnfeldt, Clara, Sara Rönne Influencers of Swedens styrelse – Bild av Emily Dahl

influencers_of_sweden

Influencers of Sweden logga – Källa Influencers of Sweden

Igår gick Influencers of Sweden live. Det är alltså nästa steg på vägen mot att göra bloggande, youtubande och instagramande på proffsnivå till ett legitimt yrke. Med sig i förarsätet för nya organisationen har Linda även plockat med sig Clara ”Underbara-Clara” Lidström och Sara Rönne. Tre tjejer som vet vad de snackar om!

Breakit har fiskat upp  nyheten, liksom Dagens Media. Alltså jag är imponerad, jag tror att Linda har börjat bygga sitt lilla imperium. Kanske nu inte med fokus på en vinstdrivande verksamhet. Men bra idéer har en tendens att vara lukrativa ändå! Och hon är värd allt det – vilket driv.

Influencers of Sweden fokuserar nu alltså inte bar på Bloggare, som Better Bloggers, utan på hela influencer biten. Med all sin rätt för vilken bloggare har inte ett instagramkonto, och hur många har inte ett youtube-konto. Nej social media överlag är nog ett klokt steg att ta. Nästa är att organsationen nu riktar sig till professionella bloggare, var den gränsen går är fortfarande lite luddig. Vad säger ni ska vi ta den här bloggen ”and make it happen”? Jag är på!

Ja i alla fall – spännande med Influencers of Sweden lanseringen! Blir det så bra som Better Bloggers eventet var så kommer det bli ett bra 2017 för blogg-branschen (och alla andra influencers då!).

Better bloggers blir Influencers of Sweden

Better bloggers blir Influencers of Sweden

#girlpower #weareinfluencers #letsgoprofessional

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply La Linda / Influencers of Sweden 5 november, 2016 at 23:41

    Tack för fina ord!!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.