Gympass och tjejhäng

11 december, 2015

Hejsvejs och välkommen Fredag!

Idag måste jag faktiskt säga att jag varit produktiv. Jag lyckades leverera min del av analysfasen till CRM-systemet, dokumentera alla aktiviteter till min marknadsprocess som ska vara färdiga till ”Juledningsmötet” som min chef med göteborgsursprung så fint döpt det till, som är den 22:a – så i god tid för en gångs skulle. Hann även med två andra möten. Så nöjd med arbetsdagen.

Blev även lyxlunch på Melanders i Täby Centrum, på rotisseriet.  Grillade majskycklingen som jag ville ha var slut så blev ribs istället – en riktig hög, men åh så gott, ingen vanlig lunch direkt. Men är sådär barnsligt förtjust i Ribs – kletigt men smaskigt. Sen blev det en majsstubbe och en broccolisallad med svamp och soltorkade tomater till. Riktigt fint och tvär-mätt.

Efter jobbet blev det direkt till gymmet. 15 minuter cykling, kände att jag var tvungen att cykla lite eftersom jag går till jobbet nu, annars kommer jag dö i vår när jag ska cykla. Jag tycker inte cykling riktigt kan ersättas med någon annan träning, visst bra kondis är att föredra, men då är det några skumma benmuskler som man glömt att man hade. Så nej, man får hålla igång cyklandet. Sen blev det bänkpress, benpress i maskin (alla racks var fulla), marklyft och latsdrag. Kändes som ett riktigt stabilt pass!

Gymfredag

Till och med svettig av gympasset – bra jobbat!

Efter det snabbt hem och duscha och sticka iväg till Mathilda på tjejkväll. Jag har tyvärr tagit efter lite av Daniels dåliga vanor att inte komma i tid till mina vänner och jag gillar det inte alls. Idag kom jag iväg för sent men hade tur med trafiken och var faktiskt framme i Hammarby sjöstad vid 19.01 vilket måste var godkänt om man ska komma ”vid 19”. Men – då fanns det ju så klart inte en enda jäkla parkeringsplats någonstans. Letade i 10 minuter, hittade för små, för bilpoolsbilar, förhyrda men inte för mig. Trodde sen att jag hittat en och försökte parkera men insåg att bilen verkligen inte skulle få plats. Fortsatte åka runt – 15 över ringde jag Mathilda och meddelade att jag irrade utanför men var på G och frågade efter tips. Men visade sig att jag redan kollat där det brukar finnas platser. Trodde sedan att jag hittat ytterligare en. Men med backsensor fram och bak lyckades jag ändå inte komma in i den där rutan. Med jädra skills på fickparkering hade det nog gått. Men det var fasiken inte mycket marginal, så efter några försök gav jag upp. Det var verkligen ärliga försök och inte hopplösa försök. Men sen hittade jag faktiskt en plats där det bara var 30minuters parkering innan 18, så där fanns mycket plats och jag kunde utan problem backa in. Avundas verkligen inte de som måste jaga platser inne i Stockholm city varje dag – usch. 19.30 klev jag in hos Mathilda. Sorry vännen! Måste verkligen rycka upp mig på detta, även fast dagens anledning kanske var okej.

Sen blev det tjejsnack, räkor, minibaguetter, skagenröra, melon och vindruvor – yummy! Mysig kväll.

Tur för mig så är även Daniel (Grattis på namnsdagen!) kvar hemma i Stockholm, fast han egentligen skulle vara borta. Så nu blir det nog lite film!

Kram på er

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.