Gympass och soft söndagshäng

20 december, 2015

Söndag. En typsikt bra dag att inte göra någonting, och att köra ett gympass. Började söndagen som så många andra med att ta sovmorgon. Såå skönt. Jag och Danne såg på filmen Self/less igår och somnade väl inte förens närmare 2, så det var skönt att få sova ut lite. Filmen var för övrigt bra och kan rekommenderas för en slapp kväll.

Min släkt kör alltid ”knytis” till jul när alla får ta med sig något. Så morgonens projekt blev att röra ihop en sats fröknäcke som blev min del i det hela. Med tanke på att det är sjukt gott, och enkelt att röra ihop så verkade det som en bra deal för alla.

Fröknäcke

Sen har jag även blivit ”efterrättsansvarig” och tänkte att en saffranskladdkaka vore lämplig så här till jul. Förra året gjorde jag denna saffranskladdkaka från Buffétidningen. Blev inte så kladdig som jag önskade då, men smaken var god. Så tror jag försöker mig på samma i år igen – men lite kortare tid i ugnen.Efter allt julstök kände jag mig illamående av bara tanken på socker och det kändes inte sådär lockande att mysa ner sig i soffan.

Så jag satte på mig träningskläderna och drog iväg för att köra ett gympass. Skönt att kicka igång kroppen och efter en uppvärmning som kändes tung (10 minuter i roddmaskinen) så flöt det ändå på ganska bra. Har börjat fokusera på att värma upp musklerna innan själva setten och ja det fungerar faktiskt rätt bra. Har tyckt att det varit så segt innan, men jo nu funkar det. Så körde bänkpress, benböj, marklyft och latsdrag och avslutade med lite situps och plankan. Tycker fortfarande inte att jag riktigt får till marklyften som jag vill, men det kommer nog. Bra pass i alla fall.

Bjuder på en bild på en färdigtränad tjej påväg hem, med stort behov av ett frisörbesök. (Men hur svårt ska det vara att boka en tid!)

Efter dagens gympass

Avslutade dagen med att lösa några sista ärenden tillsammans med Daniel på Täby Centrum.

Hörrni! Snart är det jul! Nu ska jag fortsätta med soft söndagshäng en stund till!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.