Frukostupdate och proteinpannkakor

6 februari, 2016

Den här veckan går lite i spåret mat, och idag blir det lite proteinpannkakor. Min och Daniels favorit. Men först tänkte jag bjuda på den bilden av min nya favoritfrukost Jordgubbs- och mangokvarghurt (Kvarg+Yoghurt => Kvarghurt)

Låt först jordgubbar och mango tina över natten:

Jordgubbar och Mango

Sen mixa och hälla upp i skål och sprinkla med lite müsli

Jordgubbs- och mangokvarghurt

Idag blev det det jobb som vanligt, med ett möte kring Sugar CRM för dagen. Mycket intressant. Känns himla bra att vara på gång med CRM-utredningen nu och förhoppningsvis ha ett nytt på plats innan sommaren. Kommer att göra marknadsavdelningens jobb så mycket enklare. Och jag tror att många av dagens processer skulle må väldigt bra av att få in support från ett CRM. Kul!

När jag kom hem fortsatte jag på gårdagens kvargrace och käkade en burk Kokoskvarg – den är också riktigt god! Måste se om jag kan hitta nya Lemonad kvargen och Cola kvargen i helgen, eller kanske mango-ananas, eller jordgubb-rabarber, hur gott låter det inte?!  Men… det var ju inte kvarg jag skulle skriva om. Utan att jag sedan gick en kylig promenad, gjorde några chinsförsök i parken och gick hem och stekte pannkakor.

En av mina proteinpannkaksbilder tycks göra instagramsuccé och ja – det var riktigt smarrigt!

Proteinpannkakor

Proteinpannkakor

Sen har vi nördat ned oss med The Witness och tänkte göra det en stund till. Hur har din fredagskväll varit?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.