Om tio år

28 juni, 2015

#30dagarijuni

Om tio år så tycker jag fortfarande träning är kul. Löpning är en del av min vardag och något som hinns med varese det är på hemmaplan eller på tjänsteresa.

Efter sommarens surftrip hoppas jag att surfing blir ett återkommande event. Familjeresa till något härligt land med både vågor, värme och god mat. Och så klart gärna en rolig pool att leka i! (Jag kommer aldrig bli för gammal för det!)

Beroende på hur omständigheterna ser ut kanske jag har tvingats lägga Thaiboxningen på hyllan – men jag hoppas så klart att den fortfarande har en del av vardagen om än inte lika ofta. 

Jag tror att gym har blivit en större del av min vardag igen och kombinerat med löpning ger en bra mix. Jag tror att både jag och Daniel kommer anse att träning är en viktig del och se till att det passar in i vardagspusslet som en viktig bit – oavsett hur den utformas. 

Vårt hemmagym står också klart, sen länge. Där det finns fria vikter, bänk och stång så att Daniel (och jag) är nöjda. Det finns en boxningssäck, pilatesboll och diverse andra redskap för rolig träning. När timmarna på dygnet blir för få hänger vi här! Quality time i hemmagymmet kanske?

Promenader är också en viktig del. Där har jag hittat ett lugn och det är min egentid – musik eller podcast i lurarna och gympaskor på fötterna! 

Det viktigaste är att jag fortfarande känner träningsglädje och att träningen har blivit en ännu naturligare del i min vardag efter många års tränande. :)

Hur tränar du om 10år?

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.