Fredags-torsdag och clinchträning

5 juni, 2015

Idag var det torsdag, fast fredag. Eftersom det är röd dag på lördag så har vi halvdag imorgon på jobbet. Och Lovisa tar dessutom examen så jag ska dit och fira henne så därför blir det helledigt imorgon. Det gäller ju att passa på liksom! Dessutom har jag redan jobbat in de där timmarna under veckan och var ju 10h plus som gick upp i rök vis månadsskiftet – så gjort det jag ska har jag allt! Så nu är det alltså ledigt! Gu så gött !

Dagen på jobbet var både bra och dålig. Bra för att jag lyckades få bort nästan alla 404 koder från hemsidan som uppkom vid flytten. Det bra var också att jag lyckades ta tag i nästa steg i arbetet med kundsegmentering och hantering. Det dåliga var dock att det inte alls ville fungera och finnas den data som jag ville ha. Så det är arbetet framöver. Finns grym potential. Finns stora utmaningar. Men vi är ett bra gäng nu och jag tror vi kommer ro det här i land. Det är en ny vind som blåser – jag känner det på mig. Men det tar lång tid att korsa Atlanten.

Sen bar det av hemåt, mumsade i mig 2knäckebröd med skinka och senap – så gott! Jag tröttnar aldrig på skinkmackor! Slänga ihop träningsväskan (typ dra igen dragkedjan, den är alltid packad!) och dra till träningen. Anders bjöd på ett riktigt clinch-pass sådär så att nacken verkligen får jobba! Att cykla hem sedan med den lutningen som min cykel har var jobbigt för nacken. Och att käka middag var också jobbig – ville helst lägga ner huvudet i tallriken eftersom nacken var så trött. Härligt! Då vet man att man jobbat på ordentligt!

Kvällens mat blev lax – snabb marinerad (tid: ca en duschning) i soya, chili och sesamfrön och sen wokgrönsaker (Classic) som är i princip den enda jag kan äta (någon garant fungerar också) resten är det paprika i. Och sen lite kvarg blandat med thaisås till.

   
   

Men sen är jag ju även en liten gottegris så kvällen fick även bjuda på detta, den nyttigare varianten av kvällssug. Persika och passionsfruktskvarg och några bitar mörk choklad från Frankrike och en kopp thé. Supergott.

  
  
Att vara nyttig den här veckan går sådär. Födelsedagskalas i tisdags – Eric fyllde år och 4a rätters på The flying Elk. Onsdag en säljare på jobbet hade fyllt 50 så det blev tårta. Käkade inget på morgonen (tårta kl 09 kan jag faktiskt motstå) men när det sedan stod framme vid 15-16 var jag tvungen att smaka en bit. Den var god – man blev bara väldigt lite så kände mig nyttig ändå. Imorgon är det Lovisas examen så då blir det lunch där och fika – på lördag åker jag hem till päronen och på söndag så blir det fika för att fira Tuva som fyller 5 – stora tjejen! Får bli att locka ner gympaskorna så man kan ta sig åtminstone en ordentlig promenad. Mitt knä kändes lite slitet efter 1mkl löptur både i fredag och tisdag efter som det var ganska länge sen jag sprang ofta. Så någon långpromenad med lurar i öronen kanske är att föredra!

Är lite sugen på att köpa ett par flattered för utomhusbruk imorgon till min klänning – kanske kan jag hinna det!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.