Fransksvensk sommar och surf

29 juli, 2015

Ja alltså, fint väder hade jag ju liksom räknat med i Frankrike eftersom Facebook och nyheter skrikit ”40 grader” i flera veckor. Idag har det regnat och varit kallt hela dagen – typisk svensk sommar. Tråkigt :(

Men det blev i alla fall yoga ute i morse – trött som vanligt. Sen var det surf. Bättre vågor idag. Inte alls lika tuffa vågor. Lite svårare att fånga men bra tryck och gick att åka med långt. Lyckades få till två riktigt bra vågor med!

Sen blev det vila under eftermiddagen, vi skulle kört acroyoga men det regnade och var kallt så vi ställde in det. Jag och Camilla hann med ett dopp i poolen trots vädret för som bekant finns det inget dåligt bad väder! 

Sen passade jag på att ta en promenad ner till närmaste stranden, blev ungefär en timme totalt. Skönt att få lite ”gå motion” med efter yoga och surf. Fint var det!

  
    
Sen blev det kvällsmat och dags att gå och surfa. Med tanke på vädret, trötta muskler, tunga brädor och relativt lång promenad bestämde vi oss för att stanna kvar på campet ikväll. Kroppen är trött så känns ganska skönt. Men den rosa himlen var nog fin på stranden, men å andra sidan regnar det nu. Så med blandade känslor ska jag ta en tidig natts sömn för att försöka optimera surfingen imorgon bitti. Tråkigt att inte surfa så mycket man kan när man är här – men det är ändå semester så är man trött känns det bra att vila har ju ändå surfat en gång idag. Och vill inte riskera att göra illa sig och inte kunna surfa resten av veckan bara för man är trött.
Så blev en ”leffe ” (öl) med Camilla och några andra som vilade på campet. Och nu sova. Imorgon säger de åter igen att det ska vara fint väder – vi håller tummarna.

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.