Sista surflektionen och gone girl 

31 juli, 2015

Idag gick vi sista lektionen på surfskolan med vår surfinstruktör – Fred. Som utöver att vara snygg dessutom var sjukt pedagogisk och riktigt duktig. Lyckades idag fånga en grön-våg helt själv. Det är verkligen sjukt mycket svårare än man kan tro. Det gäller att läsa vågorna så man kan kan börja paddla när det kommer en lämplig våg – och det är verkligen inte det enklaste! Sen gäller det att paddla upp i fart snabbt som sjutton, fånga vågen och sen lyckas ställa sig upp i vågen utan att; inte hinna upp i fart innan vågen, vara för sölig upp, eller trilla av brädan. Några kallsupar har det blivit, X-antal blåmärken och väldigt många vurpor och en del fångade vågor :)

Dåligt med bilder däremot, svårt att ta i vattnet och släpa kamera och mobil tillsammans med våta badkläder och våtdräkter och lämna oövervakat i surfskolan. Men tänk på en sån där snygg våg och surfare så har ni mig ;)

Vår surfinstruktör tyckte jag skulle fortsätta med surfing och att jag var duktig så det var skoj att höra. Nästa surfcamp när? Flytta till Bali och öppna glasskiosk kanske?

Morgonen började kallt som sjutton så yogan flyttade inomhus. Sen började det regna när vi skulle åka och det kändes så fel att åka till badstranden i regn. Det var litet idag (små vågor) så det var skönt och kändes mer kontrollerat idag. vi var ute bland de gröna vågorna och paddlade och försöka fånga vågor själva. Idag lyckades jag faktiskt fånga en helt själv och lyckades sen stå hela vägen in till stranden vilket var en bra bit faktiskt! Vore kul att bli bra på detta! Lite blåmärken blir det dock. Surf blir det lördag och söndag med – men inte lektioner!

  
Nu är det läsning vid poolen och inväntar nästa yoga-lektion och ikväll blir det middag i Hossegor! 

 Gone girl – spännande bok! 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.