Jultavlor och Luleåmotiv

28 november, 2016

Nu börjar det ju närmas sig jul med stormsteg. Själv har jag inte ens julpyntat ännu. Men! Jag väntar på julposters, som ska bli jultavlor som bör dyka upp på posten vilken dag som helst u.

Såg nämligen de här fina jultavlorna av printsbyjw på instagram och var bara tvungen att införskaffa ett gäng. Så stilrena, precis min smak.

Gran med julstämning

Gran med julstämning Foto: Printsbyjw

Julbeskrivning Svart

Julbeskrivning Svart Foto: Printsbyjw

Snöflinga

Snöflinga Foto: Printsbyjw

Jag har köpt näst minsta varianten, på 21×30 cm och tänker mig en tavellist där de alla tre kan stå på samma ställe. Det blir väl fint, tror ni inte det?

I veckan kommer jag inte hinna julpynta, men på fredag kanske! Förhoppningsvis har de dykt upp på posten då och jag kan fixa lite ramar att sätta de i. Ser jag fram emot. Det är så mysigt med julstämning hemma! Ljusslingan på balkongen är det också hög tid att sätta upp. Och stjärnorna i fönstren. Och snart, snart kanske även julgranen. Älskar doften av julgran.

Det som egentligen gjorde att jag fastnade för Print by JW var de norrländska motiven. Julia som driver affären (mycket fint namn!) gjorde en specialvariant till mig, som jag är mycket nöjd med. Den är näst största storleken och jag tror nog att den ska få pryda kontoret. Den passar in där, stilren och snygg och förhoppningsvis lite peppande eftersom jag började karriären som ingenjör där.

Fin eller hur!

Norrländska motiv - Luleå. Design: Printsbyjw

Norrländska motiv – Luleå. Design: Printsbyjw

Mitt kära Luleå! Längtar redan tillbaka. Tur att jag kommer kunna kika på dig på väggen framöver!

5

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.