Forecast möte och squats

14 september, 2015

Ja idag var inte en så blogg-spännande dag. Började morgonen med en sådan där härlig måndagsångest när man verkligen bara vill ligga kvar i sängen och absolut inte vill gå till jobbet. Lyckades dock efter en lite utdragen frukost pallra mig iväg. Och väl på jobbet gick det så klart bra – som vanligt, bara segt att släpa sig dit. Förmiddagen bestod av Forecast 3 möte. Vi tillhör ju Axel Johnson koncernen och som del i en koncern är det budget, forecasts och uppföljning som gäller. 

Sen blev det lunch på Emilios i Täby. Well – typ skolmatsal, fast med flera rätter och dyrare pris. Ätbart men inte super. Blev en blandning lasagne, tortellingratäng och kåldolmar – intressant. Smaklös lasagne med lingonsylt må låta vidrigt – men funkar faktiskt helt okej, när passar inte lingonsylt liksom?

Apropå lingonsylt verkar den här som mamma gjorde idag och skickade bilder på,inte helt fel – härliga bär vi har i Sverige!

   
 
Eftermiddagen spenderades med att uppdatera Divisions presentationen och sedan bar det av till gymmet. Eftersom jag sällan får in mer än ett pass på gymmet per vecka försöker jag köra igenom kroppen. Idag blev det 10 min löpning som uppvärmning, squats men ökande vikt, rygglyft, latsdrag, armhävningar, smala armhävningar och situps. Och den obligatoriska strechingen för en stel en.

Sen blev det hem, duscha, slänga i mig lite grillad kyckling och wokad broccoli (tack D!) och sen sticka iväg på styrelsemöte med bostadsrättsföreningen. 19.30-23 tja det har ju en tendens att dra ut på tiden. 

Nu har jag landar lite i soffan, med banankaka och mango mums. Snart sova!

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.