Färger och kontringar

15 september, 2015

Gäsp. Den här månaden börjar ta lite på krafterna. Mycket intensiv måste jag säga. Inräknat träningen så är det inte många kvällar lediga. Visst det är roliga saker också, men just att bara ha en ledig kväll är inte helt fel. När kylskåpet gapat tomt i flera veckor och handling på ICA nära är det som hinns med, då vet man att det är rätt fullt upp. Men jag gillar det på samma gång. Tiden rusar fram – vart tog September vägen liksom? Ser fram emot Palma resan också. Dagens Stockholmsväder lämnar inte mycket till överst och det verkade påverka alla negativt. Stämmningen på morgonmötet var sådär, och folk på träningen kändes allmänt nerslagna. Hösten tar på. Men fick mig i alla fall några goda skratt på jobbet idag – några ärliga riktiga skratt, det var nog de första på Certex. Känns så skönt att det börjar bli lite annan jargon – mycket mer min piece of cake. Man ska göra saker bra – men man ska inte ta allt eller sig själv så jädra seriöst. Livet är bättre med lite humor. Skratta åt skiten som inte funkar och försök göra något åt det. Att sura över saker som inte funkar eller helt enkelt bara inte skratta åt det kommer inte göra processen lättare – så varför inte bara ta tillfället i akt att se det komiska i saker, vi gnäller tillräckligt ändå! Eller hur?

I övrigt på jobbet skulle jag ha ett möte med en säljare i morse, som vi efter att jag var tvungen att boka om mötet förra gången bestämde att ha i morse. Men hon dök inte upp, och hörde inte av sig. Tror du att jag är intresserad av att köpa annonser från de nu? Nja – bokar man inte ett säljmöte ska man nog se till att vara där…

Sen fick jag en nya komplementfärger från Danmark – nu börjar det närma sig något med vår Office Template! Kul! 

Kvällen bestod sedan av träning diverse olika kontringar. Var mer hjärngympa än fys. Det säger dock inte att det inte var mycket fys – bara mycket hjärngympa! Man tycker att lyfta på benet och slå med armarna inte ska vara så svårt – men när vi pratar combos är det verkligen inte lätt. Psykiskt utmanande pass och med höstvädret runt hörnet var det inte superskoj. Helt okej – men ett sådan pass när man känner sig mindre bra. Hoppas på ett bättre pass rent inställningsmässigt nästa gång, för passet i sig var grymt nyttigt! Dagsformen gör mycket!

Nu har vi käkat kyckling i grön curry – nödmat nr 1! Mums!

  
Strax är det dags att sova. Taxin kommer nämligen 05.55 imorgon – ännu mer gäsp! Det bär av till Danmark och Peter Harbo – lång dag väntar.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.