Sommarlunch och kättingmöte

17 juni, 2015

Idag har det varit fullt upp!

Först var det lite telefongenomgång med Malmö om vårt fallskyddsutbud. Sen det obligatoriska 09.00 mötet  – varje vardag! :)

Efter det började jag och Ylva förbereda för Sommarlunchen som vi hade på Certex idag. Bar ut massa bord och massa stolar, la fram dukar och ställde fram blommor och förberedde för Fika-buffé tävligen. Halv 12 dök cateringfirman upp som skulle ordna grill-buffén och strax innan 12 kom första personerna ner. Vi hade sådan tur med vädret! Solsken från blå himmel unde de 2h vi var ute – men ingen höjdare varken före eller efter, vi hade verkligen beställt bra väder! Underbart och inga sura miner, och klassiska sommarlåtar i högtalarna!

   
    
Här nederst ser ni fika-buffén och chokladtårtan med jordgubbar som ni ser bakom tallrikarna gick vinnande ur striden!  Alla fick komma med sina bidrag och chokladtårtan var riktigt god så Mats var en värdig vinnare och fick titeln Årets Certex Bagare! Grattis till det! 

Väldigt lyckad dag på jobbet alltså! Vi fortsatte sedan med kättingmöte på eftermiddagen med anställda från hela Sverige där vi ”traskade igenom” hela vårt sortiment och gick igenom vad som skulle vara med och eventuella ändringar.

Sen var det dags att hämta ut mitt och Camillas anmälningskit till Nike Running så Daniel följde med in till stan och vi tog en promenad från östra station till Drottninggatan och sedan tillbaka. Blev i alla fall lite rörelse idag, tillsammans med släpande av bord och stolar.

 Den 27e smäller det!

Kvällens middag var tänkt att bli omelett men vi slog på med Tapas-inspirerad mat och det blev supergott! Så buffé nr 2 idag. (Ingen träning men desto mer mat ;)

  Ananas, vattenmelon, körsbärstomater,gurka, vindruvor, vitlöksfrästa räkor, rökt skinka, rökt kalkon, salami, brie, Quesidillas,scrambled eggs och hårt bröd. För att vara mestadels ”det som fanns i kylskåpet” så blev det ju riktigt bra!

Daniel ville ha vitlöksbaguett så det ordnade vi!
Är även brödansvarig till midsommar så har slängt ihop mormors brytbröd – det är så gott!  

Ser jag fram emot att få äta på fredag!

Nu blir det faktiskt film med Daniel – vår myskväll eftersom vi firar midsommar på varsitt håll. Sova kan man göra när man dör ;) 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.