En kväll i Jönköping

23 juli, 2016

Igår ankom vi alltså till Jönköping framåt eftermiddagen. Och checkade in på Vox hotell. Vi visste att vi bokat en queensize säng, men missat det där om mini-vini rum och inga fönster. Men faktum var att det gjorde inte så mycket. Det Vox hotell kan jag verkligen rekommendera. Fräscht och fint, om än litet i de här rummet. Men hey man får vad man betalar för och vi gjorde ett klipp. 

Den här bilden ger inte rättvisa till hotellet då det var färggrant och fint i badrummet och modernt överallt. Däremot var själva korridoren rätt creepy som värsta skräckfilmen – med speglar på slutet och liksom never ending!
Efter att ha ockuperat hotellrummet gav vi oss ut på en promenad men fastnade strax med en sangria i solen och strax där efter med en underbar Paella på El Gordo vid munksjön.

Kan jag verkligen också rekommendera! Och så härligt väder. Supervarmt även strax efter 20!

Efter att ha suttit och snackat, hunnit med en liten promenix ner till piren och käkat lockade chokladsinnet. Det mest nötallergikervänliga var Baileys så det blev det och kaffe. 

Solen fortsatte skina och ramade in en underbarkväll. 

Strax innan 21 begav vi oss mot Filmstaden för att fortsätta in i natten med Tarzan (eller ett sexpack Alexander Skarsgård om man hellre vill se det så!). Men oavsett lockelsen för just sexpacket så bör du gå och se Tarzan, riktigt bra film. Inte för mycket, inte för lite utan perfekt, i många avseenden. Jag och Camilla var mer än nöjda. Äventyr, action, handling och lite sprinkle av romantik – som sig bör. Just do it!

1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.