En bra lördag för löpning

29 oktober, 2016

God kväll i stugan!

Visst, det har blivit kallt ute nu. Men vädret idag! Underbart! Solen lyste, och till och med värmde. Så efter den obligatoriska sovmorgonen och lördags bananpannkakorna (verkar ha blivit en klassiker nu!) så drog jag på mig löparskorna och gav mig ut.

En bra lördag för löpning

Första biten kändes bra, genom skogen var det vindstilla men sista biten tillbaka blåste det rejält. Men med solen i ögonen och chansen att suga upp den sista D-vitaminen för året så gjorde det inte speciellt mycket!

Jag vet fortfarande inte om det är min minskade träningsdos sen sommaren, eller den här löprundan som gör att det känns så jädra tungt. Kanske en kombination av båda. Det känns så segt att komma runt, som om lungorna inte vill vara med och farten liksom inte finns där som jag önskar. Men skam den som ger sig. Blir att plocka på dojorna lite oftare och få fatt på den där löparformen igen. Det var i alla fall en bra lördag för löpning, det gäller att fånga dagsljuset när man kan när man bor i norden!

Resten av dagen bestod av storstädning inne. Satte upp nya lampan i sovrummet. Nu är det rummet också snart good to go! Och avslutade med lite lövkrattning i trädgården, i blåsten. Vi har en stor ek på tomten och den släpper ifrån sig en hel del löv såhär på hösten. Efter att jag hade krattat bort typ 20 lövkorgar så såg det fortfarande ut som jag inte krattat något. Ni vet typ som när man köper asiatisk-mat och äter sig proppmätt och det ändå inte syns att man käkat.

Sen har jag njutit av utsikten från balkongen ikväll, medans grabbarna fixade middag (det är så det ska vara!) Så sjukt fint när solen går ned!

Lördag solnedgång

Skönt att ha en relativt oplanerad helg så här efter två intensiva veckor. Imorgon blir det födelsedagskalas för Mathilda, ska bli skoj. I veckan hoppas jag hinna med lite thaiboxningspass, saknar de nu när det kört ihop sig kväll efter kväll. Nu ska jag njuta av resten av lördagen – gör detsamma!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.