Pizza-dieten

28 oktober, 2016

Idag började jag min nya diet. Pizza-dieten. Den är ganska jobbig för man får bara äta pizza. Frukost, lunch, middag. Uppvärmd är okej och både italiensk och amerikansk. Det gäller verkligen att ha med sig huvudet i det här så det inte råkar åka ner någon frukt eller grönsak sådär när man är sugen framåt förmiddagen.

Eller…nej…just det, det var frukt och grönsaker man skulle äta och inte pizza va? Attans, det är klurigt det här med dieter!

I alla fall vill jag meddela att kvällens pizza på Pizza Hut i Barkarby var utsökt. Jag och Daniel delade på en large och körde 50/50 hälften Hawaii, hälften Supreme. Slutsatsen var att på pan-pizza är det godare med lite mer grejer som smakar så Supreme tog hem vinsten.

Pizza-dieten på Pizza Hut

Vi har säkert snackat i 4 år om att käka på Pizza Hut men ikväll var första gången vi faktiskt gjorde det. Jag har lite kul minnen när det gäller just Pizza Hut. När jag var liten låg det nämligen en Pizza Hut vid torget i Västerås. Ibland brukade jag och mamma åka på en shoppingdag i Västerås, för att det var lite annat utbud där än i Eskilstuna. Då ville jag alltid käka på Pizza Hut. Lunch-buffén är helt klart bäst, när man får äta från alla sorter så få eller många bitar man känner för. Det vet jag att jag och mamma brukade göra ibland. Det var lyxigt!

Idag blev det inte lunch-buffé (eftersom det är den vi inte lyckats med på sådär 4 år) men i alla fall en riktigt god pizza. Pizza-diet kanske vore lite att ta i, men hade ju inte haft något emot ifall pizza kunde vara aningens nyttigare. Jag njöt i alla fall ordentligt ikväll. Det hoppas jag du också har gjort!

Vad käkade du ikväll?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.