Dubbelpass i boxning med Jay Elder

7 maj, 2016

Dubbelpass i boxning med Jay Elder stod på schemat idag. Kul att bara få fokusera på boxning! Men jädrar vad det bränner under mina fötter nu. Sidförflyttningar under 3-4 timmar tar lite på fotsulorna. Man kan ju inte direkt påstå att boxning (i alla fall thaiboxning) är fördelaktigt för ”kvinnliga fötter”. De blir liksom variant grövre av alla ”slide, slide” över golvet. Idag var det också grymt varmt på träningen. 10-14 med lite lunchpaus i en riktigt svettig sal. Kände mig verkligen superfräsch när jag gick hem i träningskläderna för att duscha ;)

Två stycken knäppgökar som körde hårt på dagens pass!(Älskar mitt ögonbryn, visste inte ens att jag kunde göra den där ”moven”)
Dubbelpass med Jay ElderDet var i varje fall en väldigt lärorik dag. Vi fokuserade mycket på rörlighet i slagen och ”rulla under” krokar och ”slida” iväg från jabbar, helt klart något som jag behöver öva på. Det blev bättre men X-antal timmar till skulle inte skada. Antagligen blir det också några timmar till att nöta teknik på, på MMA Academy i sommar. Skoj!

Sen gick jag hem och njöt av en välförtjänt grill-lunch (lax och potatis i ugn) tillsammans med Danne. Efter att ha vilat fötterna lite i soffan (tack för fotkräm!) så åkte vi iväg på en liten upptäcksfärd i Norrort.

En liten promenad i Vallentuna, både City och vid sjön och en Nocco från Ica.

VallentunaEfter det begav vi oss vidare på upptäcksfärd och hamnade i Åkersberga. Där lyckades vi till slut hitta en öppen glasskiosk (Pressbyrån) och köpa en också välförtjänt glass. Jag ville egentligen hitta en mysig glasskiosk, typ med mjukglass och kulglass. Men det verkar liksom inte riktigt finnas på så många ställen. Vet en i Vaxholm, men den hade fortfarande stängt för säsongen i alla fall i onsdags. Sen finns de en del inne i city, men ville ha en vid vattnet i Norrort. Några tips?

Lyckades få några mil extra på vägen hemåt, följde nyfiket skyltarna mot Furusund innan vi insåg att det verkligen inte låg granngårds med Åkersberga och att det tydligen inte skulle komma några skyltar ut på E18 heller. Men vända var tråkigt så vi tog ”närmaste” vägen tillbaka och det tog väl oss sådär 50 minuter extra. Men nu har vi sett skogarna runt Åkerberga och Riala också.

Sen spenderades kvällen med Beck i soffan och ”frukost middag” (Mackor och Yoghurt). En bra lördag!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.