Balkongen, skogen, gymmet

6 maj, 2016

Hej från en ledig dag spenderad på balkongen, skogen, gymmet och i soffan! Inte helt fel! Vilket vårväder vi fått – värsta högsommaren.

Vissa rester smakar bättre än andra – grillrester på balkongen till lunch. Njöt (och fick lite linne-bränna!)

Rester på balkongen

Picknick i skogen med quadrocopter-flygning
Quadrocopter-flygning i skogen

Picknick i skogen

Daniel har jobbat som vanligt idag. Jag märkte inte ens när han gick upp (inte för att det är så ovanligt, men ändå!). Själv tog jag en lång sovmorgon och gick sedan upp och käkade frukost i godan ro. Sen hade jag lite saker som var tvungna att bli klara som jag fixade framför dator. Sen shiftpratade jag med mina föräldrar en bra stund. Mamma hade försökt ringa i två dagar men jag har haft fullt upp, så tänkte att det var dags att höra av mig. Så jag pratade med mamma en stund, sen ville pappa säga något, så pratade jag med honom en stund, så ville mamma säga något, så pratade jag med henne en stund, så ville pappa säga något och ja… så förflöt en stund. Men det var trevligt! Skönt när man kommit över ”tonårshetset” över sina föräldrar, underlättar kommunikationen en del.

Innan min älskling kom hem hann jag med ännu en stund på balkongen med kaffe, och en Elle-tidning. Sen blev det en stund i soffan med VIP-rummet av Jens Lapidus. Sen kom Daniel hem. Precis som med en liten kille så var jag tvungen att ge honom en pirog så han inte blev ledsen och hungrig, innan vi kunde ta tag i något annat. Något annat var att gå ner till ICA, inhandla lite picknick mat och hämta ett paket på posten. Sen blev det en kort promenad i skogen till vårt picknickställe (vi har varit där förut) inne i skogen, på en stenhäll, utöver vattnet <3

Efter att ha slappat där en stund och njutit av våren (tack pollennäspreyen för att det går bra!) så gav vi oss iväg mot gymmet. Där blev det ett axelpass tillsammans med Danne. Kommer nog bli träningsvärk imorgon i axlarna. Perfekt då jag ska på ”träningsläger” (fråga mig inte vem som bestämde att det skulle heta läger) mellan 10-14 med bara boxning, superbra timing med träningsvärk i axlarna då.

När jag kom hem fick jag öppna det stor paketet som jag hämtade på ICA! Lilla julafton hemma!

Lilla julaftonNågon råkade få med sig ett av mina benskydd hem på tisdagens träning, vilket tydligen var den sparken i baken som jag behövde för att beställa nytt gear. Yey nu luktar de inte skunk längre! Var nödvändigt inför sommarens MMA Academy läger. Så imorgon blir det invigning av nya handskarna!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.