Du har väl ändå helg?

28 december, 2018

Inte sitter du väl och läser bloggar så här i jultider? Eller är det det du gör? Nerpackad under en filt i soffan, med en rykande glögg på soffbordet?

Själv hade jag i varje fall inte alls någon lust att skriva igår. Så jag sket helt enkelt i det. Tänkte att folk nog har, eller i alla fall bör, ägna sig åt vettigare saker så här i mellandagarna.

Just nu sitter jag hos frisören, så då får man passa på. Vad jag gör här? Tja färgen satt inte som den skulle i längderna, så vi gör ett nytt försök!

Nathalie (frisören) undrade om jag ville ha en kaka, eller om jag börjat ett nytt liv. Tydligen är det redan dags. (Svaret blev såklart att jag gärna tog en kaka!)

Visst funderar även jag på vad som ska uträttas under 2019. Igår försökte jag leta fram målbilden jag gjorde för 2018. Men faktumet att jag inte ens kunde hitta den säger allt om hur det gått med det.

Det jag vet är att spela en låt (eller kanske vara spela) på gitarr var med på listan. Det failade jag rätt hårt med. Men, faktum är att gitarren fortfarande är stämd och jag har klinkat då och då. Det är fortfarande något jag vill kunna! Kanske ska jag helt enkelt bara välja en låt (någon som faktiskt har mer än 2 ackord och som inte är någon special för de som ska lära sig!) och köra. Det är ju trots allt några dagar kvar av året!

Ett annat var att nörda in mig mer i aktier och ha köp och sälj strategier. Well, jag har köpt några, däremot inte sålt en enda så. Nej, det gick inte bra!

Nya jobbet började jag ju på i Januari och det har helt klart varit på en annan nivå än jag hade förväntat mig. Skillnaden från Certex var monumental och min önskan om ett mer drivet företag gick ju i alla fall i uppfyllelse. Jag hoppas att 2019 blir lika spännande, men mer strukturerat och planerat!

Årets projekt borde vara att fortsätta med eller avsluta alla projekt jag redan har igång. Det lär hålla mig sysselsatt ett bra tag!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.